Litt fakta

Heisann! Tenkte å skrive et innlegg om familien og plassen jeg bor på. Har ikke skrevet så mye om det enda!

Jeg bor på en slags gård i Rockcastle County, som ligger i Kentucky. Må si jeg bor ganske så øde, så er veldig avhengig av å bli kjørt overalt. Men det går i grunnen greit, ettersom det er stor sett helt normalt å kjøre overalt. Familien min består av mor, far og fire småsøsken. Blant annet en gutt på 6, to tvillingsøstre på 9, og ei jente på 16. Vi har også en hund og en kattt. Familien er veldig typisk amerikansk, men samtidig så er de ikke, haha! Vertsfar er den moromste personen, han tuller hele tiden og er i grunnen veldig morsom. Vertsmor er veldig hyggelig, og hun prøver alltid å gjøre det beste for meg. Det gjør igrunnen hele familien da! Vertssøsknene mine er også veldig hyggelige, men som småsøsken flest kan de bli litt intense og plagsome. Men de er stort sett greie da! Alt i alt er jeg veldig fornøyd med familien min, de er ganske like på meg og vi er en god match. De er veldig glade i å se en god film og lage hjemmelaga god mat, så passe meg jo midti blinken det! Har hatt biff to ganger!!!!

Plassen jeg bor på er som sagt ganske øde, men det er veldig fint her. Selve naturen og landskapet er veldig likt på Norge, bortsett fra at det er litt varmere. Det ligger på ca. 25 grader her storsett, så det kan man ikke klage på. Selv om det er ganske lite her, er det ikke så langt å kjøre til større byer da. Om man skal på shopping, kan man kjøre en time til storbyen Lexington. Og man har også London, Somerset og en del andre plasser man kan kjøre til der de har flere butikker og ting å finne på. Har heller ikke lang vei å kjøre til skolen, tar vel 10 min ca vil jeg tro. Så det går fint ann å bo her, selv om det er lite. Null problem vil jeg si!

Skolen min er en middels stor skole, helt perfekt for min del. Tror vi er rundt 1000 elever der. Det er en fin skole, veldig typisk amerikansk som man ser på filmer. Vi begynner på skolen 8.10 på morgene, men jeg pleier å være der 7.30, for å spise frokost der. Av og til har vi Homeroom før first block, men er ikke så ofte vi har det da. Men stor sett har vi vanlig dag, men lunsj i midten. Da spiser vi i kantina, og der kan man vel si at maten ikke er så voldsomt å skryte av.. Men de har hvertfall veldig variert, vi har hatt hamburgere til sloppy joy to fish. Skolen slutter tre. Det som er mest uvant på skolen er vel egentlig at man alltid må bytte klasse og klasserom. Slitter litt med å finne hvert klasserom, men har det nesten nå da. Er heller ikke noe problem med engelsken på skolen, har blitt ganske vandt med det. Folkene på skolen er storsett veldig hyggelige, kjenner ikke sånn kjempe mange enda da. Men de jeg kjenner er veldig hyggelige!

(hadde ikke noe annet bildet)

Håper dere som lurte litt på dette, fikk litt svar! Bare å spøør meg om dere lurer på noe mer!! :-)

6 kommentarer

Postet av: Pappa Skårdal
Dato: 23.08.2013 Klokken: 08:03 -


Flott:-)

Skal du til Dollywood i helgen? Ta mye bilder og oppdater oss litt etter litt. Det er gøy å høre fra deg:-)
Postet av: Jan Magne Skårdal
Dato: 23.08.2013 Klokken: 19:33 -


Hallo! Hva er adressen riller dere, eventuelt GPS koordinater. Hadde vært gøy å se hus og omgivelser på Google mars.
Postet av: Jan Magne Skårdal
Dato: 23.08.2013 Klokken: 19:36 -


Til og maps skal det være. Forbaska trykkleifer
Postet av: Bestefar
Dato: 24.08.2013 Klokken: 20:49 -


Hei Nathalie! Tusen takk for den siste informasjonen om hvordan du har det. Det er godt å lese at det går bra med deg, og at du trives på skolen. Ting går seg til etter hvert, du får flere venner og mer å finne på i fritiden. Får du kjørt noe moped der, eller går det bare i biler og hester? Lurer også på hva vertsfar arbeider med, og om vertsmor er hjemmeværende eller jobber. Kan du disponere fritiden som du vil, eller har du plikter i hjemmet som du må være med på? Her går det i samme trygge tralten. Var på Moseidmoen i ettermiddag og så lokaloppgjøret mellom Vindbjart og Flekkerøy. Så lenge ut som vi skulle vinne, men i løpet av de siste 10 min, scoret Flekkerøy to ganger og vant 2-1. Det var bittert. Det var over 1000 tilskuere. Nå ser det mørkt ut med tanke på opprykk. Ellers ser det ikke ut som sommeren er slutt enda, heldigvis. Det er over 20 grader om dagene og det er ikke meldt noe væromslag. Du har det nok godt og varmt der borte også. Så får du ha det fortsatt godt. Er innom deg i tankene hver dag og lurer på hva du gjør. Kos deg med køntrimusikken og line-Dance.
Postet av: Nathalie - i usa
Dato: 25.08.2013 Klokken: 18:40 - http://nathalieiusa.blogg.no/


Bestefar: Hei bestefar!! Får nok ikke kjørt noe moped her borte, kjører bare bil. Og her er det faktisk vertsfar som er hjemmeværende, og vertsmor er en slags lege på sykehuset. Jeg kan gjøre det meste jeg vil her ja, men er jo avhengig av å bli kjørt hele tiden. Men jeg har å plikter som må gjøres da, min er oppvasken. Dumt det med vindbjart altså, var nokså klar for opprykk!!! Men æ koser meg masse her, og tiden går fort! Tenker mye på dere hjemme å!
Postet av: Nathalie - i usa
Dato: 25.08.2013 Klokken: 18:42 - http://nathalieiusa.blogg.no/


Jan Magne Skårdal: 458 dairy lane, mount vernon ;) men tror ikke man finner huset på Google Maps...

Skriv en ny kommentar