Teenesse

Heisann! Da har jeg kommet hjem fra teenesse! Var bare meg, rachel og vfar som var der, ettersom vi bare skulle ned å hente en hel truck full av klær og leker. Vi skal nemlig i en kirke i morgen, der de er utrolig fattige. Så en veldig god gjerning!!

5 kommentarer

Postet av: Bestefar
Dato: 25.08.2013 Klokken: 11:05 -


Tusen takk for fine bilder. Er det mye fattigdom der? Flott av deg å være med og hjelpe dem.
Postet av: Nathalie - i usa
Dato: 25.08.2013 Klokken: 18:35 - http://nathalieiusa.blogg.no/


Bestefar: ja, er veldig mye fattigdom her!! Men der vi skal levere tingene, er det helt ekstremt!
Postet av: Jan Magne
Dato: 26.08.2013 Klokken: 11:32 -


Hallo igjen. Så ikke så mye på kartet. Hva gjør du på kveldene? Er du med på noe da? Ser at det ligger på 30 grader stort sett nå, men når kommer høsten der? Blir det kald1t til vinteren?
Postet av: Nathalie - i usa
Dato: 26.08.2013 Klokken: 23:02 - http://nathalieiusa.blogg.no/


Jan Magne: Hei! Har ikke gjort så mye på kveldene enda.. I ukene har jeg lekser og sånt, og i helgene har jeg storsett vært hjemme, sett på film med vertsfamilien. Satser på å gå på fotballkamp nå til helgen da, men er ikke sikker. Er stor sett 25-30 grader her nå, men er ikke sikker på når høsten kommer. Til vinteren er det vel ca rundt null grader tror jeg, vi er hvertfall heldig om vi får snø her! :-)
Postet av: Elin Berntsen
Dato: 30.08.2013 Klokken: 14:39 -


Huff ja du får se å føle på kroppen hvor mye fattigdom det er der nede😒men godt å høre at det er noen som hjelper til å kan gi både leker å klær til de som trenger det.godt å være med å glede de som trenger det tenker jeg 😄du får ellers kose deg masse 😄

Skriv en ny kommentar