Pakke fra Norge!!

Hola!!
I dag var en god dag. Startet dagen med god frokost på skolen. Egentlig er det ikke god mat på skolen, men det vi hadde i dag er det beste. Rundstykke av noe slag og gravy, vet ikke hvordan jeg skal beskrive det men veldig godt hvertfall. Etter frokosten hadde jeg engineering. Det var jo også veldig greit, vi bygde pulley system og gjorde noen oppgaver med det. I spansken er det jo også latterlig lett til nå. Lærer om el og la.. Det vi gjorde i 8. klasse basically! Også hører vi på waka waka hver eneste dag! Vi var også i gymmen og hørte på et foredrag om selvmord. Hadde egentlig trodd det skulle være veldig kjedelig, men det var utrolig bra! Og jeg slapp us history, så pluss i boka for det! Etter dette hadde jeg engelsk, det er ikke noe gøy men vi ser en film for øyeblikket da. Hadde også biologi, og det må jo bare være den vittigste klassen! Uansett hva kommer vi alltid inn på tema om toalett besøk og slike ting. Så i dag diskuterte vi hvor ofte man går på do. I algebra klassen var det ikke noe gøy, lærer jo bare matte så..

Men til dagens høydepunkt! I dag fikk jeg nemlig pakke fra Norge! Var så glad når jeg så hva som var inni. Masse norskt godteri og mat! Var veldig fornøyd!!! Så tuuusen takk mamma, pappa, vicky og yusuf! Setter veldig stor pris på det. Rugsprø og vossafår smakte himmelsk!!!!!

Håper dere er fornøyde nå når jeg har skrevet et så langt innlegg, selv om det ikke er noe gøy.

2 kommentarer

Postet av: Bestefar
Dato: 17.09.2013 Klokken: 10:36 -


Håper du fortsetter å skrive selv om du ikke synes det er noe gøy. Jeg setter i hvert fall utrolig stor pris på det. Og alle bildene. Dagens første gjøremål er å se om det er noe nytt fra Kentucky. Skulle forresten likt og inn å shoppe på den enorme country Music butikken du sendte bilde av i går. Her er det blitt høst. Tempen ligger mellom 10 og 15 grader. Er det fortsatt sommer hos dere? Ser på nyhetene her at det har vært noen regnbyger i Colorado. Har dere merket noe til det? Ha det fortsatt godt, Nathalie!
Postet av: Jan Magne
Dato: 17.09.2013 Klokken: 11:59 -


Hei Nathalie.

Vi litt lenger ut i veien syns også det er veldig gøy å følge deg i USA. Setter stor pris på det du skriver og de bildene du tar. Keep up the good work. Var i Bergen i helga og henta scooteren til Anisha, så blir det øvelsekjøring fremover. Litt spooky å lese på nett da vi kom hjem, at 2 timer etter vi hadde passert, hadde en tunell rast sammen ved Norheimsund. Var på fotballkamp på søndagen og fikk se Vindbjart tape 8 - 2 for Nest Sotra. Vi gikk da det var 4 -1, så ydmykelsen var ikke komplett da.

Stå på videre med engineering, spansk, matte og amerikansk historie!

Hilsen oss i Åsveien 6

Skriv en ny kommentar