Fredag

Heisann!

I går jeg så si opptatt hele dagen. Var kun hjemme på kvelden og da hadde jeg besøk. Begynnte dagen med å gå ut av huset kl 07 om morran, for å gå på skolen. Ja, helt sykt tidlig!! På skolen skjedde det ikke noe spesielt, helt vanelig dag. Bortsett fra at det var gi blod dag, så mange var å ga blod. Hadde en del folk som besvimte og, blant annet en venn av meg. Ellers var det helt normal dag. Hver fredag og mandag spiller de jo også musikk på skolen, for å få litt stemmning før helgen. 

Etter skolen kjørte vi rett til London, får jeg måtte betale for phonen min. Det er vel sirak 20 min opp der, så ikke så langt. Men tungvindt å kjøre dertil hver gang man skal betale, så vi fant ut at neste gang har de en butikk i Mt Vernon der vi kan betale. Når vi var feridg med det vi skulle i London, kjørte vi rett til Middel School. Der skulle det være et møte ang Archery. Så vi var vel der til klokka var nesten syv. Da kjørte vi en dude hjem, og hentet mine venner, Josh and Dylan. Hadde det veldig artig med de som alltid. Vi hadde no mat og kake som vmor hadde laget. Så var hele søskenfloken + oss ute å played hide and seek. Det var fkatisk veldig gøy å, ettersom det er ganske mange plasser å gjømme seg her. Vi gjorde det helt til det ble mørkt ettersom jeg og ian ikke ville gjørde det i mørket haha. Så da gikk vi inn og så litt på tv og bare snakka og litt sånt. Veldig artig! Koste meg masse. Så JA, jeg har venner haha!!

I dag skal jeg til Lexington, for å shoppe! Skal også møte E.D der. Hun er min LC. Så blir nok en grei dag dette å!

Må også benytte sjansen til å gratulere min kjære pappa med dagen!! Kjempe glad i deg, og savner deg masse! 

3 kommentarer

Postet av: Pappa Per
Dato: 29.09.2013 Klokken: 13:49 -


Takk for det. Bursdagen ble feiret i Oslo da vi mistet flyet til Kr. Sand, grunnet en forsinkelse i Stockholm. Kjempegøy.

Gøy å lese at du har det bra. Kos deg videre, snart bare åtte måneder igjen.
Postet av: Helene
Dato: 29.09.2013 Klokken: 17:41 -


Hva er E.D og LC ?? :D
Postet av: Nathalie - i usa
Dato: 29.09.2013 Klokken: 20:07 - http://nathalieiusa.blogg.no/


Helene: E.D er bare kallenavnet til min LC. Som er local coordinator

Skriv en ny kommentar