Skole

Heisann!! Long time, no see! Har vært veldig opptatt fortiden med skole, og i helgen var jeg i Teenneese i tillegg. Skal fortelle mer om det senere når jeg har alle bildene! Men har hatt mye prøver på skolen, vært på noen møter og vært igjen etter skolen. I tilleg er det jo lekser og forskjellige ting som skjer. Har også fått karakterkort i de fleste fag nå, der man ser hvordan man ligger ann. Så her er mine da:

Spanish: 92% (A)

US History: 87% (B)

English: 93% (A)

Biology: 86% (B)

Math: 96% (A)

Eneste jeg ikke vet er Engineering, men tror jeg ligger nokså greit ann der. Er ganske så fornøyd med karakterne hvertfall, er ikke alt som er like lett. US History og Biology er helt klart vanskeligst, og er vel derfor det er det jeg har B i. Men alt i alt veldig fornøyd, og satser på å holde på de karakterene. 

 

Denne uka har vi også Spirit week! Med homecoming game på fredag, der det bli kåret king and queen. Vi har også tema hver dag. Er ikke så veldig mye school spirit på denne skolen vil jeg di fordi football teamet suger, og taper så si alt som er. Så folk bryr seg ikke så voldsomt. Men morro er det uansett. Vi har også club day på fredag, der vi er i de clubene man er i. Jeg er jo i Shutterbug club, som vil si fotografering. Har forestten en nettiside til cluben med bilder som dere kan se på! (http://rchsshutterbugclub.weebly.com) På slutten av dagen har vi også Pep Rally, der hele skolen samles i gymsalen for å gjøre klart football laget for dagens kamp. Der spiller skole bandet, cheerleaderene er der og man har musikk. 

De forskjellige temaene:

Monday: Favorite NFL/College Football team day!
Tuesday: Decades Day
Wednesday: Pink Out Day (Breast Cancer Awareness)
Thursday: Camo Day
Friday: Rocket Red, White and Blue Day! 

Så har en gøy uke foran meg!! Og koser meg som bare det, har det veldig fint fortiden! Og skal prøve å bli litt flinkere til å oppdatere, men det er jammen ikke lett skal jeg si dere. Har bedre ting å finne på! Men savner alle dere hjemme i Norge! 

2 kommentarer

Postet av: øgla
Dato: 08.10.2013 Klokken: 23:21 -


Så flink du er Nathalie!! Håper du koser deg mye den uka!

Savner deg <3
Postet av: tambiniiii
Dato: 10.10.2013 Klokken: 09:10 -


sååå gode karakterer, du er flink :D

kos deg masse med homecoming <3

Skriv en ny kommentar