My day

Heisann! I dag klarte jeg å våkne opp 10 før vi skulle gå, så var nokså stressa. Men rakk det jo da. På skolen denne uka har vi red ribbon week, som er arrangert av United club against drugs. Så vi har forskjellig tema hver dag, og i dag var det lumberjacket day. Så vi gikk med jeans, skjorter, og alle på skolen fikk utdelt en fake bart. Skulle hatt noen bilder fra det, for det var noen som så ganske så vittige ut!

Ellers i engineering i dag, gjorde vi ferdig båten vår. Forrige uke holdt vi nemelig på å bygge en båt, som fikk strøm fra hydrogen og solpanel. Så i dag var endelig båten ferdig, og vi fikk testet den. Utrolig nok var min og ricki sin raskest, så det var gøy! Tok også et lite snikbilde av den, så ble litt dårlig.

Var også ute å jogga litt i dag, og det var ufattelig deilig! Så det må jeg få fortsette med, for merker jeg trenger det!

Én kommentar

Postet av: Lene skårdal
Dato: 23.10.2013 Klokken: 22:20 -


Så gøy det må vere å lage en båt ! Ellers hvar det kjempe karakterer du hadde , fortsett sånn. Bra du holder deg i form . Når skal du begynne med løping på skolen ?
Postet av: Reidun
Dato: 03.11.2013 Klokken: 17:44 -


Her er du lik Malen. Første gang jeg finner deg, fikk hjelp av pappa . Ser ut som du trives godt. Hilsen mormor

Skriv en ny kommentar