Ikke bare lett..

Å sitte på andre siden av jordkloden alene er virkelig ikke bare lett! Har hatt en ganske tung uke der jeg har hatt mye hjemmelengsel, men i går klarte jeg ikke å holde det inni meg lengre. Jeg gråt nesten konstant hele dagen i går. Og når jeg først sluttet å gråte, begynte jeg å gråte igjen bare noen snakket til meg. Alt var i grunnen bare galt, og jeg ville bare hjem. Savner mamma, pappa, søster, bror og mine kjære venner! Savner Norge! 

Men jeg er hvertfall utrolig takknemelig for mine kjære verts familie! De var så søte i går hele gjengen. De gråt til og med med meg. Og de kom opp til meg hele tiden for å spørre hvordan jeg hadde det. De hadde også skrevet et brev til meg da. Er så glad i vertfamilien min!! ♥ De er best!!!!

Sett noe så søtt????

4 kommentarer

Postet av: Helene
Dato: 12.11.2013 Klokken: 11:43 -


<3<3
Postet av: Bestefar
Dato: 12.11.2013 Klokken: 13:12 -


Tenker på deg og føler med deg . Men husk at når du er på bunnen kan det bare gå en vei .Oppover ! Og du vokser på dette også. Opp med hodet og godt mot ! Tiden går fort !
Postet av: Victoria
Dato: 12.11.2013 Klokken: 17:26 -


Alle vi savner deg også kjempemye!<3
Postet av: Jan Magne
Dato: 12.11.2013 Klokken: 21:10 -


Hallo!

Enig med bestefar at nå kan det bare gå oppover. Her hjemme er alt som før og ingenting nytt. Det begynner å bli kaldt og mørkt om kveldene. Skjønner at du savner familie og venner, men de er der når du kommer hjem. Husk at det du opplever, og de du blir kjent med "over there", alltid vil være med deg.

Så bit tenna sammen, bruk skype flittig, si ifra når det blir vanskelig og ta ei uke av gangen,så ordner det seg. Vil nok komme perioder som er vanskelige igjen, men da vet du hva du må gjøre.

Stå på videre =)
Postet av: øgla
Dato: 12.11.2013 Klokken: 22:34 -


Det er i motbakke det går oppover <3

Skriv en ny kommentar