Long time no see!

Heisann! Har blitt ei stund siden sist nå altså! Skal skjerpe meg, og prøve å bli bedre. Sisden sist har det i grunnen skjedd veldig mye, så har mye gøy å fortelle.

Jeg har nemelig begynt på indoor track nå! Til dere som ikke vet hva det er, så er det altså løping. Jeg har trening hver dag fra 3-5.30, og på tirsdager og torsdager har jeg også weight lifting til 6. Så må kan si jeg er opptatt nå hvertfall. Kommer jo hjem når det er mørkt, og da er det bare å dusje, spise og gjøre lekser før jeg legger meg. Pleier nemmelig å være helt gåen når jeg kommer hjem! Treninga her er helt ærlig grusomt, og ikke for pingler. Starter alltid med opvarming som er å løpe en halv mile, deretter tøyer vi. Ogselve treningen er jo veldig forskjellig fra dag til dag. Og det kommer veldig ann på humøret til treneren å! En dag gjorde vi ikke annet enn å løpe. En annen dag tok vi tiden mens vi løp, 55, 100, 200 og 400 m. Har også øvd litt teknink, og ja mye forskjellig. Trives veldig godt, og det er deilig å få trent litt igjen. Har også fått mange nye venner der.

Bildene er tatt på vei til weight lifting!

En annen ting jeg har gjort er å lage toro tomatsuppe til familien. Superkokk som jeg er slå jeg jo til på noe ganske så avansert, så du kan tro jeg stressa på kjøkkenhet. Men det gikk veldig greit, og familien ble super fornøyd. De likte det veldig godt!

Her er også et annet bilde av noen av mine venner til dere som lurer på det. Her har vi Jeremiah og Roy. Morro karer, men snåle da! Crazy like me!!

Jeg er også mye i kirka. Er der jo hver søndag og onsdag. Kirka vi går i er i Sumerset, så det er vel 20-30 min unna oss. Trives faktisk veldig godt i kirka her. Er så mye gøyere enn i Norge. Men onsdager er helt klart favoritten, da er det jo youth group. Det er så utrolig mange hyggelig folk der! Og det er veldig gøy. Hele kvelden er jo bare på en måte en konsert, og der er det liv haha! Vi pleier også å bare prate mye, så der er det gøy! Bildet ovenfor er forestten fra kirka. De har nemelig flagg fra hele verden der hengenes rundt, så jeg fant jo Norge da!! NORGE♥

 

Eller har jeg vært på Rocket Madness på torsdag. Det er et stort show de har her, der hele skolen samles i gymsalen for å markere åpningen på basketball sesongen. JROTC marsjerte ut med flagget, og nasjonal sangen ble sunget. Det var opptreden av både girls varsity og boys varsity. Og de introduserte alle spillerene for denne sesongen. Til slutt spilte girls freshmenn mot girlss varsity, og boys freshmen mot boys varsity. Som en selvfølge vant jo begge varsity lagene da! Det var veldig gode stemmning der hvertfall. Jeg satt jo midt i gjengen med folk sammen med Erik og noen flere. Så du kan tenke deg de var høylytt. Her brøler de bare ut ting. Er veldig gøy med hele stemmninga. Du kommer inn i hallen, og alle er der og musikk spilles og ja går ikke helt ann å beskrive. Meget morro!

 

 

Én kommentar

Postet av: annonym
Dato: 25.11.2013 Klokken: 20:58 -


så gøy det høres ut
Postet av: Helene
Dato: 27.11.2013 Klokken: 10:23 -


Pumpe jern!!!!

Skriv en ny kommentar