Winter ball

I går var det winter ball her på skolen! Utrolig gøy og travel dag. Først gikk jeg over til Samantha sitt hus, der vi skulle stelle oss sammen. Kjempe koselig!! Vi pratet, hadde musikk, spiste noe mat, og koste oss i grunnen veldig. Da klokken begynte å nærme seg halv seks, kjørte vi bort til skolen. Der traff vi daten min, Will(Slapp av, han er bare ein venn). Søt som han er hadde han da kjøpt sånn blomster greier til å ha på hånda haha, og han kom med matchende antrekk. Stakkars, han var så nervøs haha! Det første vi gjorde var å ta bilder sammen. De har jo profesjonell fotograf, så det var litt stas. Skal vise dere de bildene når vi får de! Selve dansinga var utrolig gøy! Var som et diskotek i grunnen. Det var god DJ, med samme god musikk, og topp stemmning. Jeg var litt fram og tilbake med hvem jeg danset med. Ettersom mange hele tide dro meg med bort til de for å henge med meg lol. Kan ikke klage på det hvertfall! Toppen av kvelden var jo når de spillte "What does the fox say", alle bare NATHALIE its your song!! Haha! Var morro det!

Etter dansen dro jeg med Will, og noen av hans venner for å ut å spise. Kjente jo i grunnen ikke de, men de var rikitg så hyggelig. Litt kleint var det jo da, ettersom alle andre var couples, så sitter meg og will der haha. Jaja, vi klarte oss vi. Han spanderte jo og alt på meg så. Gutter i Norge!! Dere har noe å lære! ;)

Meg og Sam 

Ikke så flott bilde, men enste jeg hadde lol. Men dette er da meg og min kjære buddy Will!

Meg og Erik! (Jeg måtte ta av skoene, fordi han er så lav)

Standar setning fra meg når han styrer med noe.. "Shut up" LOL

SELFIE!!!!

Meg og Ally

Meg og Jonathan

Jeg stjal krona til prinsen lol

Litt vanskelig å ta bilde av, men her har dere den blomster greia!

 

Tror dette var en av de beste kveldene jeg har hatt!! Koste meg kjempe masse!!!

Én kommentar

Postet av:
Dato: 09.12.2013 Klokken: 15:49 -


Koselig å høre fra deg! Det virker som du har funnet deg ordentlig til rette nå, med masse av venner og venninner. Kjempegøy! Nå må du bare ikke gro helt fast. Vi er mange som venter i lengsel på våren og hjemkomsten! Men fortsett å kose deg masse!
Postet av: Pappa
Dato: 10.12.2013 Klokken: 00:04 -


Hei. Gøy å se at du har hatt en topp kveld. Hvordan går det med pakkekalenderen og brunosten?

Skriv en ny kommentar