I det siste

Har det veldig greit for tiden. Basketball sesongen har startet og var på første kamp på fredag. Gjett hvem som vant? ROCKCASTLE!!! Topp stemning da! Selv om jeg kan med hånda på hjerte si jeg var litt opptatt med andre ting isteden for selve kampen lol. Men hadde det utrolig gøy uansett. Eller er det mye gøy på skolen fortiden. Hadde club day på fredag og det er jo alltid morro og man gjør ikke en ting. I spanksen øvde vi på spankse julesanger, ettersom vi skal ha christmas caroling på mandag. Vårt show er noe av det vittigste, og jeg lo så jeg gråt på fredah når vi øvde haha. Elsker spansk klassen min! Men de tre dagene jeg er på skolen denne uken kommer til å bli fælt! Vi har nemelig finals(Det samme som tentamen) i stor sett alle fag! Så har en del å øve på. 

Jeg har også vært syk hele uken, så har ikke vært på trening hellerr. Men denne uka er jeg sånn halveis tilbake. Og det skal bli godt! Digger track! Det er så ufattelig morro og utforende! 

Var også på juleshopping i Lexington med vfar, Are og Wai på lørdag. Kjempe koselig! Og fikk jo selvfølgelig shoppet en del der au hehe.. 

Meg og Lacey i spansken

Kjekkasen Erik og meg på basket ball kamp!

Jeg vet jeg ser gal ut men who cares!! Meg og wai fant hvertfall noen ufattelig kule hjelmer vi hadde lyst på!

Favoritten min!!!! ♥ GIVE ME

 

Vet dette var et tungvindt inlegg men jeg er trøtt og det blogget i det minste lol. BTW om noen vil se innkjøp er det bare å si i fra!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar