Julaften

Heisann i dag er det jo selveste julaften. Har igrunnen vært en veldig kjedelig dag.. Sto opp å spiste frokost før vi kjørte av gårde til noen venner av familien slik at vi fikk Internett. Så da fikk jeg snakka litt med folk og skype med familien hjemme i Norge. Ord kan ikke beskrive hvor godt det var! Var litt trist au da siden jeg ikke var der sammen med de!

Etter det gikk vi for å spise på Burger King. Også gikk vi i kirka. Deretter gikk vi hjem for å spise fenalår, flattbrød og jeg lagde au gløgg!! Kan med hånda på hjerte si at det har aldri smakt bedre!! Vi lagde også litt forskjellig norsk julepynt som mamma hadde sendt oss og hørte på norsk julemusikk.

Én kommentar

Postet av: minverdensomungdom
Dato: 25.12.2013 Klokken: 08:44 - http://www.minverdensomungdom.blogg.no


Haha jeg gjorde noe ganske lignende (spiste blant anet på en fastfood bare at det var subway) ^^
Postet av: Pappa
Dato: 25.12.2013 Klokken: 09:34 -


Fastfood på julaften hørtes nasty ut, men i andre kulturer gjør de det anderledes. 1. Juledag er den største juledagen der borte og da gjør vi jo ingenting bortsett fra å spise mer.

Håper du får får masse fint, og at du får en minnerik høytid. Vi savner deg selvfølgelig her hjemme, men tiden går fort og du har ikke mange månedene igjen. Når du nærmer deg mai så kommer du ikke til å ville reise hjem.

Ha en strålende romjul og feir nyttår med måte.

Skriv en ny kommentar