Siste oppdatering

Hei alle sammen.
Etter en del styr her borte den siste tiden, så kan jeg berolige dere med at stormen har stilnet. Det har vært en tøff høytid med mye tid sammen med familien. Grunnet stormen så ble også skolen utsatt flere dager, slik at vi totalt sett fikk nesten tre uker fri. Det er litt for lenge å være borte fra venner og dette gjelder også hvis man bor i Norge, spesielt hvis man i tillegg ikke har tilgang til nett.
Jeg har for tiden ikke tilgang på hverken telefon eller data, men når jeg får dette tilbake igjen, så kommer jeg med ett nytt innlegg der jeg skriver litt om hva som har skjedd i jul og nyttårshøytiden.
Som sagt så har jeg det fint og hadde i dag en lengre samtale mamma og pappa. Det var veldig godt for begge parter.

Dere hører fra meg.
Med vennlig hilsen
Nathalie.
(Innlegget er skrevet sammen med pappa over telefonen)

Ingen kommentarer

Postet av: Jan Magne
Dato: 14.01.2014 Klokken: 00:37 -


Godt å høre at det går bedre med deg. Men uten telefon og data, da hadde noen her hjemme gått i lufta rimelig fort! Det er helt sikkert.

Her er det kommet litt snø og fullt kaos på veiene. Akkurat som normalt. Over 100 lastebiler sto fast bort med Mandal. Har blåst og vi har hatt 4 - 6 kalde grader. Ellers er alt som før du reiste. Ingenting nytt. Kan med hånden på hjerte si at du har ikke gått glipp av noe verdens ting. :-)

Nå er det slutt for det er jobb i morra 0545. God natt!

Skriv en ny kommentar