Jula

Heisann! Begynner jo å bli ei stund siden jula nå, men tenkte å skrive litt om hvordan det var å feire det her borte i unaiten.

Først og fremst må jeg si TUSEN TAKK for alle de fine julegavene jeg fikk! Var kjempe fornøyd! Penger har jeg også fått de kom godt med ettersom jeg tror de er borte allerede hehe. Jeg fikk også flotte julekort som jeg har hengt opp på rommet mitt. Satt utrolig stor pris på alt sammen så igjen tusen takk!! :)

Det å feire jul her var veldig annerledes og tøft. Men samtid spennende og nytt. Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg foretrekker norsk jul da! Men vi feira jo jul i Tennessee da, der vi bodde hos mora til vmor. Det vi gjorde der var i grunnen å lage masse god mat og spise HELE tiden. Var stapp mett 24/7. Men hei jeg klager ikke på det, stor koste meg! Vi var også litt rundt forbi i Tennessee, på litt shopping og slike ting. En dag var vi i Nashville, på et svært senter og også i selve Nashville for å ute å spise. Veldig koselig!

Vi var også på kino å så frozen(frost på norsk). Desverre ble det aaalt for norsk for min del ettersom filmen var inspirert fra Norge. Jeg kunne sitte i hver scene å si det er norsk, det er norsk. På slutten av filmen klarte jeg ikke å holde tårene tilbake. Så fikk litt ekstra hjemmelengsel av den ja. Men ellers vr det jo sabla gøy å bestille stor popcorn og stor brus. Og det er ikke på nivå med Borge engang haha. Her snakker vi virkelig stor.

Christmas eve var vi i kirka på kvelden. Der de var gudstjeneste med juleevangeliet og hele pakka. Vil i grunnen si det var litt likt på slik det er i filladelfia.

Det gikk alt for mange timer på Chess. Det er det man kaller sjakk på norsk eller? Men morro var det hvertfall. Så når jeg kommer er jeg klar for å knuse hele gjengen min i Chess!

Norsk freia kakao og fenalår! Satte stor pris på det! Lagde også gløgg til hele familien og de fleste likte det, så det var gøy. I tillegg til at jeg klarte å lage riskrem på 2. Juledag. Smakte nesten helt normalt å, så vet ikke helt hvordan det fikk seg til med. Vi hadde hvertfall mandel oppi, men marsipangris til premie.

En annen ting var at det ble litt dårlig med feiring av jula ettersom hele familien hadde spysyken. De fleste hadde på forskjellige dager også, så det var litt dumt. Jeg klarte å holde meg helt til dagen vi reiste hjem.

Men den dagen vi faktisk feiret var hele slekta der, og vi hadde masse god mat og kaker. Vi hadde også en lek som heter dirty santa. I grunnen samme prinsipp som pakkelekem bare at her hadde vi kun julepynt i pakkene. Gøy var det for de fleste var veldig med på leken. Og god stemmning ble det!

Én kommentar

Postet av: Helene
Dato: 23.01.2014 Klokken: 12:31 -


Så koselig!! :)
Postet av: Pappa Skårdal
Dato: 23.01.2014 Klokken: 15:54 -


Så bra å se at du har blogget. ser og høres ut som om dere har hatt en skikkelig koselig jul.

her hjemme er det akkurat som Frozen nå.

Vi snakkes snart.

Skriv en ny kommentar