Helga

Heisann! I helga gjorde jeg ganske masse. På lørdag hadde jeg egentlig konkurranse med track teamet, men det ble avlyst pga dårlig vær. Så derfor tok vi turen til corbin. Der ligger nemelig den orginale kentucky fried chicken. KFC. Men først tok vi turen på kino å så ride along. Knall gøy film, som alle burde gå å se! Etter det gikk vi får å spise på kfc. Hele plassen er på en måte et museum med det orginale kjøkkenet og slike ting. Ganske morro å ha vært der da.

Hadde nesten hele salen for oss selv. Bortsett fra 3 andre personer.

Kfc mannen!

Cigaret maskin

På søndagen gikk vi i kirka som var helt ok. Var så trøtt at jeg halv sov gjennom hele greia. Når vi kom hjem var vi ute å lekte litt i snøen som vi har her. Har visst ikke hvert så mye snø her før, men det er maks 10 cm. Så litt vittig!

I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å vært på trening. Skolen har jo enda ikke startet. Og fikk beskjed om at skolen er avlyst i morgen å. Så vet ikke helt når vi skal tilbake ettersom det skal bli veldig kaldt her.

Ingen kommentarer

Postet av:
Dato: 29.01.2014 Klokken: 15:29 -


Fint å høre fra deg igjen! Du har blitt en racer på bloggen nå! Og takk for alle de fine bildene. Det virker som livet er i water igjen nå. Det er jo veldig godt å høre. Her er det snø,snø og atter snø. Det er nok bortimot halvannen meter nå, så det blir mest bare å sitte inne nå. Men vi vet at snart kommer våren og da er det mye å glede seg til. Ha det fortsatt fint !

Skriv en ny kommentar