En spennende dag

Heisann Sveisann! Prøver så godt jeg kan med denne blogginga da! Er ikke så masse som skjer her til vanlig, men i dag hadde jeg en nokså interessant dag. Begynte først med at jeg forsov meg, eller jeg gadd ikke å stå opp før 5 min før vi skulle gå. Var mildt sagt litt stressa! Hehe! Da jeg kom meg på skolen, var det frokost. Så klart var det jo det jeg hater mest av alt de har her. Nemlig en ekkel havregrøt, toast, og noe som ligner på bacon. Spiste vel i grunnen bare en banan. Så var så sulten de første timene. I første time har jeg jo engineering, og vi holder nå på å bygge ei bro. Kan vel si det sånn at min går ikke helt etter planen. Sliter litt med å kutte delene sammen og få den stabil. Men skal vel få det til på et vis hehe. Har jo ganske mange flinke gutter til å hjelpe meg der! Så var det på tide med noe spansk, der vi i grunnen bare tok notater så det var jo greit. Tredje timen, us history, hadde vi fremføringer. Og jeg ble nokså trøtt her, så sovna litt(Sitter bakerst, dont blame me). Så var det på tide med litt kjemi. Det er vel den klassen jeg liker minst. Heldigvis har jeg tidlig lunsj da, for fy så sulten jeg var.

Til lunsj hadde vi heller ikke noe godt da! I dag var det potetmose, bønner, varme kanel epler, rundstykke og meatloaf. Er i grunnen kun potetmosa og rundstykket som var spoiselig. Men kjøpte meg noe annet da, så fikk i meg litt. Men det som gjøre denne lunsjen nokså kul da, var at det ble slosskamp. Skal ærlig si jeg var i litt sjokk når det skjedde. Det var to gutter på boret ved siden av oss som tulla litt. Men plutselig fløy de på gulvet rett ved stolen min, og de pressa stolen inn til boret, så ble litt skvist og kom meg ikke vekk. Alex, som satt ved siden av meg, kom seg ganske raskt opp og gikk vekk og sa jeg måtte komme au. Men jeg var stuck. Tok litt tid å få de fra hverandre også. Den første læreren som kom er veldig liten, og klarte ikke å få de fra hverandre, det var ikke før Mr. Noble kom. Så da gikk de vekk. Nokså gøy å se slosskamp så nært og skulle vel bare ha stoppet de selv men.. De fleste lo av meg resten av dagen, og sa jeg skulle ha gjort dette så nesten gang slår jeg til på det. 

Resten av skoledagen var nokså normal og kjedelig. Hadde en prøve i biologi, som gikk sånn tålig. Ellers er det voldsomt varmt her nå. I går og i dag var det 80 grader, som vil si ca 25 grader i celsius. Det er deilig i april det! 

Den fantastiske frokosten min ♥♥♥

Meg og Alex i kjemi klassen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar