Prom dress shopping

Lørdag dere!! Da gjorde jeg noe jeg alltid har drømt om og sett fram til lenge nå. Nemlig å kjøpe prom kjole! Det var knall gøy! Akkuratt slik man ser på film i grunnen. 

Meg, Rachel og vfar kjørte opp til Danville, tror jeg det var, og var nokså tilfeldig at vi gikk inn i denne butikken. Vi var egentlig på vei til Lexington, for å sjekke ut butikkene der. Men når man kom inn i butikken, var den stappfull med mange fine kjole. Sånne skikkelig fine prinsesse kjoler, og alt man kan tenke seg. Lange og korte. Rosa til Grønn. De hadde alt! Fikk jo heldigvis hjelp til å finne alle kjolene da hehe. Det var ei gammel, kjempe søt dame som hjalp meg. Vi fikk målt meg, funnet hvilken prisklasse jeg ville i, og da var det rett og slett bare å velge å vrake. Tror jeg endte opp med 10-15 kjoler jeg likte. Så da måtte jeg jo prøve alle. Selv om jeg stressa livet av meg inni det lille prøverommet, med å få på alle kjolene, var det knall gøy! Etter hver kjole, måtte jeg ut i det store speilet, og vise til hele butikken, og se om jeg likte den. Hadde en bunke med kjoler jeg likte, og en med de jeg ikke likte så voldsomt. Endte til slutt opp med tre kjoler jeg likte veldig godt, og skulle gjerne hatt de alle. Har dessverre ikke bilde av den fine lilla kjolen jeg likte veldig godt. Men har av de andre to favorittene. 

 

Denne var knall fin, og veldig elegant om jeg får si det slikt. Var ti ganger fin i virkeligheten au da!

Litt vanskelig å se på bilde, men lo litt når jeg så denne. Er en camo kjole haha! Kentucky ass...

Litt andre kjoler hehe

Dette er da den kjolen jeg endte opp med! Er såååå fornøyd! Den var veldig meg, og følte meg som en prinsesse i den! 

Så når jeg fant kjolen min, måtte man ha på seg de skoene man skal gå med, slik at de vet hvordan de skal sy den opp. Så lucky me, blir converse på meg. Var stor fornøy med det kan man si haha!

 

3 kommentarer

Postet av: Beundrer
Dato: 08.04.2014 Klokken: 10:58 -


Så kjempefin ut i alle sammen😍😍
Postet av: en annen beundrer
Dato: 08.04.2014 Klokken: 12:41 -


Smoking hot! <3
Postet av: øgla
Dato: 09.04.2014 Klokken: 20:55 -


Nyyyydeliiiiiiiig <333333333333333333333
Postet av: Linda
Dato: 13.04.2014 Klokken: 01:56 -


Fantastisk fin Nathalie!

Skriv en ny kommentar