Gøy

Siden sist har jeg ikke gjort annet enn å lese til prøve føler jeg! Denne uka har jeg hatt "eksamner" hver dag! Helt grusomt og fy så vanskelig! Skjønner jo ikke halvparten av det de spør om! Men hjalp mye når de andre også sa de ikke skjø te det meste så! Alle prøvene foregår i gymsalen og det er super strengt. Ikke gøy!

Sist uke var det forestten ufattelig dårlig vær! Tornado varsel hele uka og tordne og lynet i ett! Men denne uka har det hvert strålende sol og 30 grader hver dag! Trives bedre med det!

Har også vært ute å løpt et par dager! Ettersom jeg slutta på track

I engineering bygde vi musefelle bil. Og jeg følte jeg måtte gjøre noe litt spesielt og pynte med norske flagg. Fikk skryt for det! Hihi! Men eller funket bilen også veldig bra. Nå holder vi på med det siste prosjektet vårt, som er å bygge Ping Pong ball kanon. Så vi har store planer for det og tror det skal bli veldig bra!

En annen ting som skjedde på skolen denne uka var at det bar gass lekkasje i kjemi rommet. Uheldigvis sa var ho vi i rommet og det var vi som oppdaga det. Først måtte vi bare bytte klasserom, men etterhvert ble hele skolen evakuert for en time. Nokså deilig! Så da satt vi bare ute å prate!

Så dette var da det ufattelig interessante som har skjedd her da!

Ingen kommentarer

Postet av: Pappa
Dato: 09.05.2014 Klokken: 08:34 -


Jeg syntes det var veldig gøy å lese om disse dagene. Ser herlig ut med godt å varmt vær.

Håper det gikk greit med deg på eksamene. Det er viktig å avslutte med stil.

Yusuf gleder seg til at du skal lage Ping Pong ball kanon til han.

ha en flott helg:-)

Skriv en ny kommentar