Siste uka!

Denne uka har gått helt vanvittig fort, og skjedd mye gøy! Har fått tatt litt bilder au så! 

Har tilbringe mye tid ute, ettersom det har vært mye fint vær. Sol og 30 grader kan man ikke klage på vil jeg si. Syntes nesten det blir for varmt etter min mening, men skal får all del ikke klage! Vi har også hatt litt regn, og da er det jo selvfølgelig alltid torden og lyn i tillegg. Veldig morro!

På torsdag hadde vi Pep Rally, der alle seniors som er med på sport ble nevnt. Jeg er jo ikke senior, men siden jeg ikke kommer til å være der neste år fikk jeg lov til å være med på det jeg å. Så da ropte de navnet på hver enkelt, og de måtte opp i midten av gymsalen, mens alle så på og jubla. Veldig morro syntes jeg, og glad jeg kunne være med på det.På torsdagen var vi ute å spiste også, så meg og Mary tok noen fine glansbilder da! Standar oss hihi!

 

Høydepunktet denne uka var fredagen! Da var jeg nemelig med på Rocks Got Talent. Som er talentshowet til skolen vår. Spanish 2 klassen vår, og 3rd block, har nemelig øvd på sangen Waka Waka nå i sikkkert 2 måneder. Det hele startet med at vi ikke villle jobbe, så vi foreslå å synge på spansk og melde oss på. Skal ærlig si at jeg ikke hadde troa på at dette skulle bli noe bra. Men det ble så vanvittig kult! Gøeste jeg har vært med på!!! Vi hadde to forestillinger på fredagen, og vi kunne ønske vi kunne gjort det flere ganger. Hele opplegget vårt var at i begynnelsen av sangen, er det klasse mot klasse som kjemper mot hverandre. Vår klasse var løver, mens den andre var slanger. Vi sloss, og til slutt blir en fra vår klasse, og en fra den andre gift. Og de får alle til å komme sammen, og da er alt fint og vi kommer sammen. Vi hoppa og dansa på scenen, og gikk til og med nedover i publikumet. Det var også så gøy at alle som så på var helt ville. De mente på det var veldig bra! Til og med spansk læreren vår begynte å grine fordi hun var så stolt av oss. Ååå, digger spansk lærer min ♥ Rektoren vår og alle lærerene mente også på at dette er det beste showet de noen gang hadde hatt, så det var veldig gøy å høre! Alle var nemlig helt utrolig flinke!! Meg og Lacey ♥

Min flotte spansk klasse!! Og favoritten læreren!

Meg og Faith! Ho æ ikke i spansk da, men i min US History klasse

I dag har jeg da feira 17. mai! Haha neida, ble dårlig med det! Tilbringte dagen min i joggebukse og camo flis. Åd pizza og så på film. Veldig gøy med andre år! Beste 17. mai på lenge! Neeeeida, kan ikke vente med bunad og feiring til neste år. Men klarte meg i grunnen bedre enn jeg hadde trodd da! Trodde jeg skulle få veldig hjemmelengsel igjen, men klarte meg veldig fint. En liten tåre her og der men null stress det!

 

Så det var den uka, i morgen skal jeg i kirka og pakke. Skal nemlig til Tennessee denne uka. Noe jeg ser veldig fram til! Syntes Tennessee er så gøy! 

Ingen kommentarer

Postet av:
Dato: 18.05.2014 Klokken: 23:41 -


Veldig moro å se at du har det så gøy ! Men snart er det jo slutt. Det skal bli godt å få deg hjem igjen. Garanterer at du får mye gøy her også. Men tro ikke at det blir bunad neste 17 mai heller. Da er det nok russedrakt som gjelder ! Ha det fint !

Skriv en ny kommentar