Siste skoledag

Hallo hallo! Den siste tiden har jeg vært veldig opptatt med skole. Hele forrige uke hadde vi prøver og inleveringer og alt annet styr. Gjorde ikke annet enn skole, så var ufattelig trøtt og sliten. Men hey! Nå er jeg ferdig!! Kan ikke beskrive hvor deilig det er med ferie. Siste skoledag var nokså trist også for min del. Var veldig trist å si hade til alle!

Når jeg kom til skole var alle seniors ute og hadde bilshow og traktorer utenfor dørene til skolen. Dørene var også blokkert av høyballer. De hadde tagga på skolens skilt omgangen biler. Inne på skolen hadde de tatt plastikk på doene. Og litt annet tull de hadde funnet på. Dette var det vi kaller senior prank. Noe alle seniors gjør hvert år siste skoledag. Veldig morro å se på haha!

Ettersom seniorene sluttet på skolen før resten av skolen gjorde. Hadde de en siste runde der de gikk rundt i gangene på skolen. Det ble spilt musikk og de sang. Sangen passa også veldig bra, det var Dont you forget about me fra the breakfast club. Dette var ufattelig trist, ettersom de fleste av vennen mine er seniors. Det var liksom siste gang jeg så de!

I min 6th block holdt de et party for meg også. De hadde kjøpt inn mye godt å spise og vi så på film. Jeg fikk også kort og gave. Noe jeg satte ufattelig mye pris på. Jeg var ene å begynne å grine da altså. Såå trist!!

Ellers var det ikke mye som skjedde annet å ta farvel med alle, og så mye film! En veldig koselig dag men veldig trist. Og det gikk plutselig opp for meg at jeg faktisk reiser hjem.

Gavene jeg fikk fra de i klassen!

Ingen kommentarer

Postet av:
Dato: 03.06.2014 Klokken: 23:07 -


Gratulerer med vel overstått! Du har gjennomført en strålende prestasjon som du vil huske resten av livet. Og velkommen hjem igjen!

Skriv en ny kommentar