Blogg

Siste skoledag

Hallo hallo! Den siste tiden har jeg vært veldig opptatt med skole. Hele forrige uke hadde vi prøver og inleveringer og alt annet styr. Gjorde ikke annet enn skole, så var ufattelig trøtt og sliten. Men hey! Nå er jeg ferdig!! Kan ikke beskrive hvor deilig det er med ferie. Siste skoledag var nokså trist også for min del. Var veldig trist å si hade til alle!

Når jeg kom til skole var alle seniors ute og hadde bilshow og traktorer utenfor dørene til skolen. Dørene var også blokkert av høyballer. De hadde tagga på skolens skilt omgangen biler. Inne på skolen hadde de tatt plastikk på doene. Og litt annet tull de hadde funnet på. Dette var det vi kaller senior prank. Noe alle seniors gjør hvert år siste skoledag. Veldig morro å se på haha!

Ettersom seniorene sluttet på skolen før resten av skolen gjorde. Hadde de en siste runde der de gikk rundt i gangene på skolen. Det ble spilt musikk og de sang. Sangen passa også veldig bra, det var Dont you forget about me fra the breakfast club. Dette var ufattelig trist, ettersom de fleste av vennen mine er seniors. Det var liksom siste gang jeg så de!

I min 6th block holdt de et party for meg også. De hadde kjøpt inn mye godt å spise og vi så på film. Jeg fikk også kort og gave. Noe jeg satte ufattelig mye pris på. Jeg var ene å begynne å grine da altså. Såå trist!!

Ellers var det ikke mye som skjedde annet å ta farvel med alle, og så mye film! En veldig koselig dag men veldig trist. Og det gikk plutselig opp for meg at jeg faktisk reiser hjem.

Gavene jeg fikk fra de i klassen!

Siste uka!

Denne uka har gått helt vanvittig fort, og skjedd mye gøy! Har fått tatt litt bilder au så! 

Har tilbringe mye tid ute, ettersom det har vært mye fint vær. Sol og 30 grader kan man ikke klage på vil jeg si. Syntes nesten det blir for varmt etter min mening, men skal får all del ikke klage! Vi har også hatt litt regn, og da er det jo selvfølgelig alltid torden og lyn i tillegg. Veldig morro!

På torsdag hadde vi Pep Rally, der alle seniors som er med på sport ble nevnt. Jeg er jo ikke senior, men siden jeg ikke kommer til å være der neste år fikk jeg lov til å være med på det jeg å. Så da ropte de navnet på hver enkelt, og de måtte opp i midten av gymsalen, mens alle så på og jubla. Veldig morro syntes jeg, og glad jeg kunne være med på det.På torsdagen var vi ute å spiste også, så meg og Mary tok noen fine glansbilder da! Standar oss hihi!

 

Høydepunktet denne uka var fredagen! Da var jeg nemelig med på Rocks Got Talent. Som er talentshowet til skolen vår. Spanish 2 klassen vår, og 3rd block, har nemelig øvd på sangen Waka Waka nå i sikkkert 2 måneder. Det hele startet med at vi ikke villle jobbe, så vi foreslå å synge på spansk og melde oss på. Skal ærlig si at jeg ikke hadde troa på at dette skulle bli noe bra. Men det ble så vanvittig kult! Gøeste jeg har vært med på!!! Vi hadde to forestillinger på fredagen, og vi kunne ønske vi kunne gjort det flere ganger. Hele opplegget vårt var at i begynnelsen av sangen, er det klasse mot klasse som kjemper mot hverandre. Vår klasse var løver, mens den andre var slanger. Vi sloss, og til slutt blir en fra vår klasse, og en fra den andre gift. Og de får alle til å komme sammen, og da er alt fint og vi kommer sammen. Vi hoppa og dansa på scenen, og gikk til og med nedover i publikumet. Det var også så gøy at alle som så på var helt ville. De mente på det var veldig bra! Til og med spansk læreren vår begynte å grine fordi hun var så stolt av oss. Ååå, digger spansk lærer min ♥ Rektoren vår og alle lærerene mente også på at dette er det beste showet de noen gang hadde hatt, så det var veldig gøy å høre! Alle var nemlig helt utrolig flinke!! Meg og Lacey ♥

Min flotte spansk klasse!! Og favoritten læreren!

Meg og Faith! Ho æ ikke i spansk da, men i min US History klasse

I dag har jeg da feira 17. mai! Haha neida, ble dårlig med det! Tilbringte dagen min i joggebukse og camo flis. Åd pizza og så på film. Veldig gøy med andre år! Beste 17. mai på lenge! Neeeeida, kan ikke vente med bunad og feiring til neste år. Men klarte meg i grunnen bedre enn jeg hadde trodd da! Trodde jeg skulle få veldig hjemmelengsel igjen, men klarte meg veldig fint. En liten tåre her og der men null stress det!

 

Så det var den uka, i morgen skal jeg i kirka og pakke. Skal nemlig til Tennessee denne uka. Noe jeg ser veldig fram til! Syntes Tennessee er så gøy! 

Gøy

Siden sist har jeg ikke gjort annet enn å lese til prøve føler jeg! Denne uka har jeg hatt "eksamner" hver dag! Helt grusomt og fy så vanskelig! Skjønner jo ikke halvparten av det de spør om! Men hjalp mye når de andre også sa de ikke skjø te det meste så! Alle prøvene foregår i gymsalen og det er super strengt. Ikke gøy!

Sist uke var det forestten ufattelig dårlig vær! Tornado varsel hele uka og tordne og lynet i ett! Men denne uka har det hvert strålende sol og 30 grader hver dag! Trives bedre med det!

Har også vært ute å løpt et par dager! Ettersom jeg slutta på track

I engineering bygde vi musefelle bil. Og jeg følte jeg måtte gjøre noe litt spesielt og pynte med norske flagg. Fikk skryt for det! Hihi! Men eller funket bilen også veldig bra. Nå holder vi på med det siste prosjektet vårt, som er å bygge Ping Pong ball kanon. Så vi har store planer for det og tror det skal bli veldig bra!

En annen ting som skjedde på skolen denne uka var at det bar gass lekkasje i kjemi rommet. Uheldigvis sa var ho vi i rommet og det var vi som oppdaga det. Først måtte vi bare bytte klasserom, men etterhvert ble hele skolen evakuert for en time. Nokså deilig! Så da satt vi bare ute å prate!

Så dette var da det ufattelig interessante som har skjedd her da!

Påska

På søndag feira vi påske er i USA. For vi har nemelig ikke påskeferie, noe som suger litt. Men koste meg masse og var litt annerledes enn påska hjemme men morro. Våkna først med at jeg fikk en påske kurv med masse godt i, servert på senga. Det var chips, masse godteri, blad og litt annet.

Ellers malte vi også påskeegg, noe som tok alt for lang tid og ble litt utolmodig. Dere vet jo jeg ikke er sågar i slike ting så haha. Vi spiste også god middag. Så fornøyd jeg altså!

Fikk i meg litt for mye godteri! Hehehe

Vi hadde også påskeegg jakt for de små. Masse små egg med godteri inni. Og vi hadde også et gull og sølv egg med penger i. Så det var jo om å gjøre å finne disse da. Jeg og rachel var de som gjømte disse eggene da. Så de hadde litt vanskelig med å finne mine da, hehe! Gjømte de veldig godt! Så jeg kunne finne de selv etterpå. Smart jeg vettu!

Prom night!

På lørdag hadde skolen endelig prom! Har ventet på det lenge nå. Det var i grunnen veldig likt som slik man ser på film, men ti ganger gøyere å faktisk være der selv. Temaet vårt var young forever. Så alt var jo lagt opp til det. Lokalet så skikkelig fint ut, og de hadde brukt mye tid på å få det fint der. DJen var veldig bra au. Maten var god. Stemninga var i grunnen bare helt fantastisk. Og det er noe av det gøyeste jeg har vært med på. Kunne ønske jeg kunne oppleve det igjen.

Har mange bilder fra dagen, mest av meg selv. Så er nokså selvdigger i dag men la nå gå.

Og ja jeg gikk med converse! Orka ikke noe høye hæler og styr. Beste valget jeg har tatt tru æ!

Hvor æ bor!

Siden mange spurte helt i begynnelsen av året, om de kunne se på kart hvor jeg bodde. Så kom jeg plutselig på det her en dag, og tenkte at bedre seint enn aldri eller hva? Om dere vil søke sel, søk på New Brodhead road, også bor jeg Hunt road eller noe sånt. 

Sommer og sol

Fredag hadde ungene her barnebursdag. Har aldri opplevd så mye skriking før. Holdt på å gå i taket, men klarte å kontrollere meg da heldigvis! Hihi! På kvelden gikk alle samen ut i hagen, så hadde vi bål. Vi lagde smores, som er kjeks, sjokolade og marshmellow. Veldig godt, og veldig koselig!

Med vofsa på fanget!

 

I dag har jeg først vært i Danville, og henta prom kjolen min. Den blir bare finere og finere hver gang jeg ser på den! Eller har jeg vært ute hele dagen! Det har vært strålende sol, og 25-30 grader hele dagen. Vi kjøte inn vannsklier, som ungene drev å styrte med. Helt ville var de! Men nokså morro å se på da, haha! Ellers satt meg, mary og holly bare ute å hørte på musikk, drakk iskald lemonade og spiste is. Vi spilte også litt fotball senere på dagen. Sola var så sterk, at jeg har til og med litt nokså solbrent, noe som suger! Men klager ikke, for dette var digg!!!

SWAG

Solbrent :((

Reg regn regn...

Heisann! Blogging to dager på rad! Imponerer meg selv altså! :-D 

Men i dag har det vært en nokså normal skoledag. Har veldig lite motivasjon til skole for tiden, og merker jeg er bare lei av alt. Vil bare sove for tiden, hehe. I dag har det også vært kjipt stemning med pøøøøs regn hele dagen! Aldri sett på maken, himmelen åpner seg jo bare. Torden og lyn var det også. Og selvfølgelig var i dag første dag tilbake på trening etter 2 uker med sykdom. Så passa jo fint å løpe ute i regn. Så helt ærlig ut som ei drukna rotte etterpå, og fy så sliten jeg var! Selvom det ikke var hard trening i det hele tatt hehe. 

 

Dagens frokost igjen! Bedre enn i går hvertfall.

 

Slenger med et av meg og alexs blinkskudd hehehe

 

Drukna rotte etter trening

 

Det regnte mer enn det så ut som!!

 

Uka mi

Heisann! I det siste har jeg i grunnen ikke gjort så mye spesielt. Denne uka har jeg er syk og var hjemme fra skolen 3 dager. Trening ble det heller ikke noe av da. Jeg er fortsatt litt syk men mye bedre.

Eller var vi en tur i richmond i går. Jeg møtte betale mobilen og litt slikt så. Vi var også en tur på hastings, så da satt vi iss ned på cafeen au i samme slengen. Veldig koselig!

Denne måtte jeg bare kjøpe når jeg så den. Jeg mener, om ikke dette er kult så vet ikke jeg altså. Har ikke prøvd den enda da.

Puppy love

I det siste har jeg blitt så vanvittig glad i hunden vår. Den er jo bare så skjønn og koser med den heile tiden! Jeg har bada den hehe. Og den sov til og med i senga mi her om dagen. Slenger med noen gosselige bilder.

Indoor state championships

På lørdag hadde jeg stor konkurranse med track laget. Det var nemelig state championships. Vinner man der er man best i kentucky. Og så flinke som laget mitt er, vant vi jo så klar!!! Kan ikke beskrive hvor gøy det var.

Først og fremst var det helt utrolig mye folk der. Folk som konkurrerte, og folk som så på og heiet. Tribunene var stappfulle og mange som sto bak au. Var stands hvor de solgte treningsklær og slike ting.

Jeg løp kun 55m denne gangen fordi jeg har hatt litt problemer med beinet så kunne ikke løpe 400m. Men gikk veldig greit det og slo personlig rekord der.

Wild game banquet

En annen ting jeg har gjort siden sist er å ha vært på wild game banquet. Var med kirka men det var mye mat og våpen. Denne var veldig spesiell da ettersom maten var litt rar. Var blant annet aligator, antilope, elg, alpakka, fisk, bobcat, ekorn, og lnow annet men husker ikke helt hva det var. Jeg likte i grunnen ingenting av det, bortsett fra bobcat. Det smakte som lapskaus i grunn.

Valentins dag og prom

Begynner å bli en stund siden nå, men i februar hadde vi da valentins dag her. Og det er en veldi stor ting her. Butikken var helt rosa og rød. På skolen gikk omtrent alle rundt med blomster og bamser og diverse ting. Veldig morro å se hvertfall. Spesielt når jeg også fikk noe.

Jeg kom også hjem til pakke fra Norge. Det var det søteste og gjorde dagen altså!

Jeg har også blitt spurt til prom. Veldig søtt men sa desverre nei. Hehe

Alt jeg fikk. Ganske så mye! Og det godteri er ganske så store pakker. Lucky me!

The melting pot

Heisann. Sist torsdag var meg, rachel og vforeldrene på resturant. På the melting pot faktisk. Det er en fondu resturant og maten var helt himmelsk. Vi hadde først brød og noe oste greier som var veldig godt. Deretter hadde vi salat. Så kom kjøttet, og da var jo jeg i himmelen. Ed all biffen hehe. Etterpå det var det dessert. Veldig godt hvertfall!!!

Track

I det siste har jeg ikke gjort annet enn å vært på trening hver dag og slappet av hjemme med null skole. Vi har til dammen mistet 20 skoledagen nå. Men i dag var vi på skolen da, veldig uvant i grunn haha. Sist lørdag hadde jeg også track stevne. Jeg løp da 55m dash og 400m. Gikk sånn tålig greit men var veldig gøy hvertfall. Folk som løpet overalt, boder med mad, folk som spyr, god musikk og ja meget morro.

Fikk ikke akkurat tatt så mye bilder på lørdag men her er noe fra trening.

Valentine at walmart

Februar har kommet, og det er snart klart for valentines day. Det er jo store greier her i USA. Og de har hatt valentines tingene oppe i butikkene lenge nå. Er gøy å se alle tingene, men de vet det å gni det inn at man er singel hehe. Jaja, æ bryr mæ ikke! :-)

Anyone wanna be my valentine? Lol

Deprimerende innlegg, i know! Sitter i dette øyeblikket å ser på tv, koser med pys og spiser sjokolade. Peace out from me!

Cumberland Falls

Heisann! På lørdag tok vi turen til cumberland Falls. En veldig fin plass her i kentucky. Var deilig å komme seg ut i naturen hvertfall.

Og til dere i Norge som klager på snøen, og at dere må skuffe hele tiden. Vi sliter med det samme i kentucky! Jobber hardt med skuffinga her hvertfall.

Natta fra meg og #2pys!

Helga

Heisann! I helga gjorde jeg ganske masse. På lørdag hadde jeg egentlig konkurranse med track teamet, men det ble avlyst pga dårlig vær. Så derfor tok vi turen til corbin. Der ligger nemelig den orginale kentucky fried chicken. KFC. Men først tok vi turen på kino å så ride along. Knall gøy film, som alle burde gå å se! Etter det gikk vi får å spise på kfc. Hele plassen er på en måte et museum med det orginale kjøkkenet og slike ting. Ganske morro å ha vært der da.

Hadde nesten hele salen for oss selv. Bortsett fra 3 andre personer.

Kfc mannen!

Cigaret maskin

På søndagen gikk vi i kirka som var helt ok. Var så trøtt at jeg halv sov gjennom hele greia. Når vi kom hjem var vi ute å lekte litt i snøen som vi har her. Har visst ikke hvert så mye snø her før, men det er maks 10 cm. Så litt vittig!

I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å vært på trening. Skolen har jo enda ikke startet. Og fikk beskjed om at skolen er avlyst i morgen å. Så vet ikke helt når vi skal tilbake ettersom det skal bli veldig kaldt her.

Jula

Heisann! Begynner jo å bli ei stund siden jula nå, men tenkte å skrive litt om hvordan det var å feire det her borte i unaiten.

Først og fremst må jeg si TUSEN TAKK for alle de fine julegavene jeg fikk! Var kjempe fornøyd! Penger har jeg også fått de kom godt med ettersom jeg tror de er borte allerede hehe. Jeg fikk også flotte julekort som jeg har hengt opp på rommet mitt. Satt utrolig stor pris på alt sammen så igjen tusen takk!! :)

Det å feire jul her var veldig annerledes og tøft. Men samtid spennende og nytt. Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg foretrekker norsk jul da! Men vi feira jo jul i Tennessee da, der vi bodde hos mora til vmor. Det vi gjorde der var i grunnen å lage masse god mat og spise HELE tiden. Var stapp mett 24/7. Men hei jeg klager ikke på det, stor koste meg! Vi var også litt rundt forbi i Tennessee, på litt shopping og slike ting. En dag var vi i Nashville, på et svært senter og også i selve Nashville for å ute å spise. Veldig koselig!

Vi var også på kino å så frozen(frost på norsk). Desverre ble det aaalt for norsk for min del ettersom filmen var inspirert fra Norge. Jeg kunne sitte i hver scene å si det er norsk, det er norsk. På slutten av filmen klarte jeg ikke å holde tårene tilbake. Så fikk litt ekstra hjemmelengsel av den ja. Men ellers vr det jo sabla gøy å bestille stor popcorn og stor brus. Og det er ikke på nivå med Borge engang haha. Her snakker vi virkelig stor.

Christmas eve var vi i kirka på kvelden. Der de var gudstjeneste med juleevangeliet og hele pakka. Vil i grunnen si det var litt likt på slik det er i filladelfia.

Det gikk alt for mange timer på Chess. Det er det man kaller sjakk på norsk eller? Men morro var det hvertfall. Så når jeg kommer er jeg klar for å knuse hele gjengen min i Chess!

Norsk freia kakao og fenalår! Satte stor pris på det! Lagde også gløgg til hele familien og de fleste likte det, så det var gøy. I tillegg til at jeg klarte å lage riskrem på 2. Juledag. Smakte nesten helt normalt å, så vet ikke helt hvordan det fikk seg til med. Vi hadde hvertfall mandel oppi, men marsipangris til premie.

En annen ting var at det ble litt dårlig med feiring av jula ettersom hele familien hadde spysyken. De fleste hadde på forskjellige dager også, så det var litt dumt. Jeg klarte å holde meg helt til dagen vi reiste hjem.

Men den dagen vi faktisk feiret var hele slekta der, og vi hadde masse god mat og kaker. Vi hadde også en lek som heter dirty santa. I grunnen samme prinsipp som pakkelekem bare at her hadde vi kun julepynt i pakkene. Gøy var det for de fleste var veldig med på leken. Og god stemmning ble det!

Julaften

Heisann i dag er det jo selveste julaften. Har igrunnen vært en veldig kjedelig dag.. Sto opp å spiste frokost før vi kjørte av gårde til noen venner av familien slik at vi fikk Internett. Så da fikk jeg snakka litt med folk og skype med familien hjemme i Norge. Ord kan ikke beskrive hvor godt det var! Var litt trist au da siden jeg ikke var der sammen med de!

Etter det gikk vi for å spise på Burger King. Også gikk vi i kirka. Deretter gikk vi hjem for å spise fenalår, flattbrød og jeg lagde au gløgg!! Kan med hånda på hjerte si at det har aldri smakt bedre!! Vi lagde også litt forskjellig norsk julepynt som mamma hadde sendt oss og hørte på norsk julemusikk.

Thanksgiving week

New dog

Dagen før thanksgiving, skjedde det noe litt trist her i huset. Hunden vår Bella døde nemelig. Vet ikke helt hvorfor, men det var ikke noe greit hvertfall. Var spesielt tungt for ungene her i huset. De gråt en del. Huff, syntes så synd på de..

Men! To dager siden, kom vmor og vfar hjem med en fin overraskelse. En liten, svart baby pug. Gjett om folk ble glade her hjemme i huset da!! Jeg er jo selv ikke sånn kjempe glade i hunder, men denne er så søt! Favoritt hunden min, og har planer om å stjele den med meg hjem til Norge!

Adventskalender

I går var jeg å hentet ei pakka fra Norge igjen! Denne gangen var det fra mine snille, flotte venner!!! Tnåå, de er så snille!! Jeg er så heldig at jeg har fått adventskalender av de. Så nå gleder jeg meg veldig masse til desember! Blir spennende å se hva som er oppi hver pakke!

Tuuuusen hjertelig takk hvertfall til noe kjære fjomper!! Miss u!

Archery practice

I dag etter skolen, var det tid for første archery practice. Jeg er offisielt på laget, men det er bare pga jeg fikk drug test gratis på den måten. For jeg tok drug test i går. Men i fag var det da første trening da. Jeg var i grunnen bare rundt der å surra, og spiste mat og pratet med de andre. Men måtte jo selvfølgelig skyte litt å da. Var overraskende gøy hehe! Fikk også høre jeg var ganske god til å te første gang jeg gjorde det. Men jeg ble bare irritert, fordi jeg ikke klarte å treffe det jeg ville. Jaja, skal nok bli god før jeg kommer hjem.

Halloween on main!

På fredag var jeg som sagt på Halloween on Main! Visste jo i grunnen ikke helt hva det var før jeg gikk, men veldig glad jeg gikk. Hele greia var jo i grunnen at man gikk trick or treat i hovedgata i Mt vernon. Der var det mange butikker og enkeltpersoner som hadde boder der de delte ut godteri. Så gikk man en runde, og samlet godteri fra alle. Og tro meg, det var mange boder!! Så fikk samla en god del. Jeg gikk jo da med rachel selvfølgelig, også møtte vi også dillon og billy. Så vi gikk med de hele tiden. Veldig morro, og veldig amerikansk.

My day

Heisann! Da har jeg akkurat kommet hjem fra skolen! Hadde en ganske så fin dag i dag! Gjorde ikke så voldsomt mye ettersom det er fredag, og vi har hatt mye prøver denne uka. Eneste var at vi hadde en matte quiz, men den var ikke så veldig vanskelig så det gikk fint.

Ellers var det ganske vilt vær her i går, var faktisk tornado varsel og de lynet og tordnet. Så da vi våknet i dag var det mange trær som hadde havnet i veiene, og vi kom seint på skolen fordi vi måtte vente på at noen skulle ta vekk trær. Halloween var også avlyst i går pga det var storm. Så vi skal feire Halloween het i dag da. Skal muligens ned til Mt. Vernon på Halloween on Main. Er ikke helt sikker på hva det er men et noe Halloween greier hvertfall.

Pep rally

Hadde en pep rally for noen uker tilbake, og tok noen bilder som jeg tenkte jeg kunne dele. For dere som ikke vet det er pep rally noe vi har før fotball kamper, for å få stemninga opp på hele skolen og gå alle til å heie på de. Så da er skole bandet, cheerleaderene og hele skolen samlet i gymsalen. Er veldig gøy syntes jeg og mye stemmning!!

Pumking carving and corn maze

Heyy!! I helgen hadde vi noen folk på besøk her, det var de andre utvekslingsstudentene og deres familier. Så da traff jeg jo Are og Wai igjen. Så litt deilig å snakke litt norsk igjen. Vi var først hjemme hos oss å spiste masse god mat og skjærte ut gresskar. Må ærlig si det var ganske så nasty å grave opp i det gresskaret, men gikk jo greit da. Gøy var det jo!

Etter vi var ferdig med å skjære ut gresskar og spise, kjørte vi til Nicholasville, for å dra til en corn maze. Som er en stor mais åker, der de har laget en labyrint som du må finne veien ut av. Var veldig vanskelig faktisk, og gikk den samme runda flere ganger før vi fant ut at det var feil. Det var jo også mørkt, og vi hadde bare en lommelykt. Så slett litt kan man si!! Men når vi først kom oss ut, fikk vi kjøpt oss funnel cake og kjørte hay ride. Så en veldig koselig dag!

My day

Heisann! I dag klarte jeg å våkne opp 10 før vi skulle gå, så var nokså stressa. Men rakk det jo da. På skolen denne uka har vi red ribbon week, som er arrangert av United club against drugs. Så vi har forskjellig tema hver dag, og i dag var det lumberjacket day. Så vi gikk med jeans, skjorter, og alle på skolen fikk utdelt en fake bart. Skulle hatt noen bilder fra det, for det var noen som så ganske så vittige ut!

Ellers i engineering i dag, gjorde vi ferdig båten vår. Forrige uke holdt vi nemelig på å bygge en båt, som fikk strøm fra hydrogen og solpanel. Så i dag var endelig båten ferdig, og vi fikk testet den. Utrolig nok var min og ricki sin raskest, så det var gøy! Tok også et lite snikbilde av den, så ble litt dårlig.

Var også ute å jogga litt i dag, og det var ufattelig deilig! Så det må jeg få fortsette med, for merker jeg trenger det!

Jack Daniel`s

Hei hei! I helgen har jeg vært i Tennessee igjen! Var å besøkte besteforeldre, fikk endelig møtt nana. Så det var veldig koselig! Ellers var vi på Jack Daniel`s. Er jo fra samme by vertsmor er fra, så får mange her så er det ikke bare whiskey hehe! Først å fremst må jeg si at hele byen luktet så sykt godt!! Luktet jo selvfølgelig litt alkohol, men det var på en god måte. Kunne gått rundt å luktet der for alltid! 

På selve fabrikken eller inne der de lagde fikk vi ikke lov til å ta bilder desverre, men tok noen utenfor da! Inne på fabrikken var det faktisk helt grusomt. Vi fikk ikke lov til å være der lengre enn 5 min ettersom de hadde fyllt på med helt ny alkohol dagen før og lukten var så sterk. Det brant i øyne og langt ned i halsen. Til og med han som jobba der så han ikke klarte mer enn 5 min. Det var visst helt ekstremt den dagen. Men ellers var det veldig interessant da! Fikk jo høre alt om hvordan det ble til, og fikk sett alt å! Ganske så kult! 

Rachel, Jack og meg! Han er faktisk i orginal størrelse, så utrolig liten fyr!

Her har de lagt Jack i en litt større statue, så han er ikke så høy altså!

Fabrikken! Inne der de faktisk lager all whiskeyen

Noen av de forskjellige typene de har

Wops, bilde ble opp ned. Men syntes det var litt kult at jeg fant Peggy da! Peggy=kallenavn til pappa.

Hadde hvertfall en veldig fin helg jeg! 

Klumsa #1

Heisann! Tenkte å gi en liten update fra klumsa #1!! Jeg var nemelig å klatret litt i et tre på mandag. Det er et ganske så stor tre, men jeg klarte til slutt å få meg opp i det. Problemet var vel i grunnen da jeg skulle klatre ned igjen, for det gikk ikke helt som planlagt.. Er litt usikker på hva jeg gjorde, men jeg endte hvertfall fort nede på bakken. Så nå har jeg skrapt opp begge hendene mine, og tror jeg har studd venstre handa. Vi trodde først den var brekt, men vi fant ut at den ikke er det. Så nå har jeg gått med bandasje siden. Ganske vittig når folk spør hva jeg har gjort da. "I was climbing a tree, and fell down.." De fleste bare ler haha! Skjønner de godt! For selv om det gjør vondt, må jeg innrømme at det er ganske så komisk.

Shopping

Hei! I går var jeg på shopping i lexington! Kan vel mildt sagt si at jeg shoppet en god del. Eller hva mamma?? Men jeg kjøpte mye fint etter min mening, og er jo ikke så ofte jeg får shoppet her. Så når man først er på shopping må man benytte sjansen, og det gjorde jeg. Jeg møtte jo også E.D, og de andre utvekslingsstudentene. Var hyggelig å se de også igjen så. Dagens høydepunkt var vel da jeg gikk fordi en China Max, og så de hadde Orange Chicken!!! Så ja helene, nå har jeg endelig spist orange chicken igjen, og det smakste helt himmelsk! 

Alle jenter drøm eller hva? Røyk en del penger der kan man si...

Orange Chicken <33

Traff jo Are og Wai igjen. De tok seg tid til å ta litt bilder likegodt!

My crazy family! 

Så ikke ut når jeg kom hjem, og bare røska alt ut av posene.

 

Så her kommer dageng innkjøp da! Er veldig fornøyd med alt, spesielt det første!!!!! Kjøpte noe annet og men det er desverre hemmelig! :) Og litt basic stuff også da som jeg trengte.

Shooting in America

Hei! I dag har jeg gjort noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre! Jeg har nemlig shoot a gun. Jeg prøvde tre forskjellig guns. En 22, 45 og 9mm. Jeg foretrekker 22, ettersom det var den minste og ikke gikk så tilbake når jeg skøyt. Men det er kult å skutt med de andre å! Skal skyte mer i morgen å, så det blir bra! Syntes det bar veldig gøy faktisk!

Spoon bread festival

Heisann! I går var jeg og familien i Berea! En liten by 20 min fra mount vernon. Det var nemlig en festival der, kalt spoon bread festival. Der hadde de en liten parade, med gamle biler og traktorer. Det var også mange boder der de solgte forskjellige håndverk og litt forskjellig av slike ting. Min favoritt plass var nok mat område. Veldig masse godt. Jeg hadde pulled pork med bbq saus, og lemonade. Prøvde også deep fried oreos, som er noe av det beste. Det var godt det!!!

First American football game

Heisann! I dag var jeg på min første amerikanske fotball kamp. Må ærlig si at jeg ikke skjønner en ting av amerikansk fotball. Utrolig avansert og vanskelig å skjønne. Og fotball laget vært suger jo også, så vi tapte 14-47. Men jeg hadde det veldig gøy uansett da, var der med rachel og traff også Dakota.(ein venn av meg fra skolen) Syntes hvertfall det var gøy å ha vært på en kamp og satser på å gå neste gang å! Var jo gøy med stemninga og bare det p være der vil jeg si, og treffe folk!

Pakke fra Norge!!

Hola!!
I dag var en god dag. Startet dagen med god frokost på skolen. Egentlig er det ikke god mat på skolen, men det vi hadde i dag er det beste. Rundstykke av noe slag og gravy, vet ikke hvordan jeg skal beskrive det men veldig godt hvertfall. Etter frokosten hadde jeg engineering. Det var jo også veldig greit, vi bygde pulley system og gjorde noen oppgaver med det. I spansken er det jo også latterlig lett til nå. Lærer om el og la.. Det vi gjorde i 8. klasse basically! Også hører vi på waka waka hver eneste dag! Vi var også i gymmen og hørte på et foredrag om selvmord. Hadde egentlig trodd det skulle være veldig kjedelig, men det var utrolig bra! Og jeg slapp us history, så pluss i boka for det! Etter dette hadde jeg engelsk, det er ikke noe gøy men vi ser en film for øyeblikket da. Hadde også biologi, og det må jo bare være den vittigste klassen! Uansett hva kommer vi alltid inn på tema om toalett besøk og slike ting. Så i dag diskuterte vi hvor ofte man går på do. I algebra klassen var det ikke noe gøy, lærer jo bare matte så..

Men til dagens høydepunkt! I dag fikk jeg nemlig pakke fra Norge! Var så glad når jeg så hva som var inni. Masse norskt godteri og mat! Var veldig fornøyd!!! Så tuuusen takk mamma, pappa, vicky og yusuf! Setter veldig stor pris på det. Rugsprø og vossafår smakte himmelsk!!!!!

Håper dere er fornøyde nå når jeg har skrevet et så langt innlegg, selv om det ikke er noe gøy.

Renfro Valley

Heihei!! I dag har meg og rachel vært på Renfro Valley. Det var med rachel sin art class, de skulle tegne med kritt for å få ekstra credit. Etterpå de var ferdig med å tegne gikk vi rundt å så litt, var også på et museum. Der var det om hvordan det var i kentucky i gamle dager. Hadde det hvertfall veldig hyggelig!

Syk

I dag er jeg faktisk hjemme fra skolen. Er mildt sagt ikke noe i form. Er nok noe influensa på gang. Men heldig som jeg er, har jeg hvertfall en super familie som passer godt på meg.

Home alone

Hey ho!
I dag er meg og rachel alene hjemme ettersom resten av familien er hjemme i Tennessee. Vi koser oss hvertfall masse her hjemme. Har just kjøpt netflix, så går mye i film. Har også fått ryddet litt på rommet mitt nå, det så nemlig ikke ut. Så her har dere noen bilder av rommet;

Leverpostei

I dag ga jeg Mary leverpostei. Hun visste ikke hva det var før hun spiste det da, men ho likte det ikke.. Stor skuff altså!! Ho var heller ikke noe fornøyd når jeg sa det var lever.

Huset mitt

Heisann! Dagene går som regel i det samme, skole, lekser, spise, sove.. Men har hatt fri i noen dager nå, så var ute med Mary og tok noen bilder i går. Alle bildene er tatt rundt huset vårt. Det er utrolig fint her som dere kan se!

Picnic at Andersons

Heisann! I dag har vi vært på typisk amerikansk picnic. Vi var med min kontaktperson, og hele hennes familie(mange) + noen andre utvekslingsstudenter. Traff ei jente fra Østerrike, en gutt fra Tyskland og en annen gutt fra Kristiansand. Så var ganske gøy å prate litt norsk med han. Hadde det utrolig gøy hvertfall! Masse god mat og drikke og kaker og slike ting vi kunne bare gå å forsyne oss med. Og alle sammen var utrolig hyggelige!

Skolen

Hei! Da har jeg kjørt gul skolebuss for første gang. For å si det sånn, de er ikke noe å skryte av! Bussene har ikke air condition, så var veldig varmt der. Var ganske trangt og harde seter å.. Men jaja, da har man prøvd det å! Trenger heldigvis ikke å ta skolebussen til skolen hver dag.

Teenesse

Heisann! Da har jeg kommet hjem fra teenesse! Var bare meg, rachel og vfar som var der, ettersom vi bare skulle ned å hente en hel truck full av klær og leker. Vi skal nemlig i en kirke i morgen, der de er utrolig fattige. Så en veldig god gjerning!!

Shopping

Heisann! I går var jeg i Lexington og fikk endelig shoppet litt! Shoppingsenteret er ikke det største jeg har vært på, men veldig bra utvalg av butikker! Vi var der ikke så veldig lenge, men klarte å svi av litt penger der ass! Ikke bra, men kjøpte mye fint da! Kjøpte noe annet å, men har ikke bilde av det desverre..

Første uka på skolen!

Heihei! Sist onsdag begynte jeg på skolen! Skolen min heter rockcastle county high school, og er vel rundt 1000 elever der. Først dagen min var ikke noe særlig.. Var mye alene og vanskelig å finne fram. Men det har i grunnen blitt litt bedre for hver dag! Så tror det skal gå fint. Har som regel en eller to å snakke med i hver klasse, så greit nok det. Skal nok klare å skaffe meg noen venner etterhvert!!

New York!

Heisann! Her er litt bilder fra new york! Hadde det veldig gøy der! Vi var på rockefeller, madame tussauds, hard rock cafe, shopping og mye mye mer!! Koste meg hvertfall kjempe masse!!

Timeplanen min

Hei hei! Nå har jeg akkurat vært på skolen og satt opp timeplanen min for året. Har mange vanskelige fag, så tror det blir et tøft år. Men det går nok, satser jeg på! Prøvene her er visst ikke så vanskelige sier de så. Har nesten de samme fagene hele året men bytter om på english og biology.

Dag 1 hos familien

Heisann! Nå skal det bli litt mer blogging her! I går var første dagen hos familien min i kentucky! De er veldig hyggelige og jeg liker meg veldig godt her! I går var vi på kfc og spiste, siden vi er jo i kentucky. Haha! Vi var også å hentet en sykkel til vertsmor. Så da kjørte vi en del i bil. Etter det kom vi hjem og spise og gikk på wallmart. Det var morro, og wallmart er jo helt sykt stort!! Når vi kom hjem så vi en film. Husker ikke hva den heter men var gøy hvertfall! Ikke så veldig interessant, men koser meg masse her!

Framme i new york!!

Hei! Da har jeg kommet fram i new york. Hotellet her er ganske fint! Ikke det fineste men helt greit! Bor på rom med to andre tyske jenter, men de har jeg ikke pratet så veldig masse med.. Kjemien er ikke helt på topp med de ettersom de ikke er så veldig gode i engelsk. Men jeg er mye sammen med de andre norske her da, vi er vel rundt 6 personer tror jeg. Resten er tyske!!

I dag har vi egentlig bare vært på hotellet. Vi har spist god amerikansk middag her og vært på et møte. Møte var i grunnen bare litt informasjon også delte vi oss i grupper og hadde noe leker. I grunn veldig kjedelig! Men i morgen skal jeg inn til new york city!!! Så det gleder jeg meg til!

Pakking

Hei! Nå er det 5 dager til jeg reiser og jeg har begynnt å pakke litt! Er utrolig vanskelig å pakke. Det er så vanskelig å vite hva jeg burde ha med meg for et år. Må jo tenke på vekta også. Og jeg vil ha noen kiloer å gå på ettersom jeg skal til new York. Regner jo med jeg kommer til å handle litt der å!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)