Før reisen

London!!

Hallo ja! Akkurat nå sitter jeg på flyplassen i London og ventet på å gå på flyet til new York! Flyturen til her gikk veldig greit! Er ikke sånn kjempe glad i å fly men det går fint! Jeg flyr faktisk helt alene hele veien, så er litt skummelt det! Men har klart meg fint til nå da! Jaja! Nesten gang æ æ i new York city!! Wooohoo!!! :D

Avskjedsfest

Heyho! I går hadde jeg avskjedsfest med go gjengen min. Var veldg koselig, og koste meg masse! Kommer til å savne de en god del utenom vegard. (bare tuller). 

guttaboys poser!!

De selger dører!! LØP OG KJØP

Go gjengen min ♥

 

 

JEG HAR FÅTT VERTSFAMILIE!!!!

Heeeei!!

I dag ringte Speak meg og så de hadde en god nyhet til meg! Jeg hadde nemelig fått vertsfamilie! Familen bor i Mount Vernon i Kentucky, og består av mor, far, bror på 5 år, tvilling søstre på 9 og ei søster på 16. Jeg skal gå på Rockcastle County High School. Kommer sikkert med litt mer info etterhvert som jeg har fått mer kontakt med familien!

 

Bucket list

Åååh! Er såå mye jeg vil og drømmer om i usa! Noe dere også kunne tenkte dere å gjøre?

From a friend's view

Hei alle Nathalie sine lesere! Dette er et lite gjesteinnlegg fra Nathalies best friend, Helene. Som dere vet skal Nathalie reise fra meg om et halvt år. Det kommer til å bli veldig trist! Derfor vil jeg heller at hun skal reise på utveksling til Danmark. Det hadde vært såå mye greiere. Mye nærmere! I Danmark vil hun bli kjent med den danske kuturen, og hun vil lære å snakke flytende dansk. Det er jo kjempe greit å kunne snakke flytende dansk når man er på ferie i Danmark!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hun kan spise så mange danske pølser som hun vil!


Slenger med et fint bilde av meg og Nathalie fra flyturen til USA ifjord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Selv om det er trist støtter jeg deg selfølgelig i at du reiser Thalie <3333)

 

 

Tuberkulose test

Hei! I dag har jeg tatt tuberkulose test. Det er vel noe alle som skal på utveksling må ta tror jeg. Det gikk hvertfall greit, var ganske vondt, men varte ikke lenge så ;-)
Jeg skal til usa!

Hei, jeg heter Nathalie og er ei 16 år gammel jente fra sørlandet. Jeg skal på utvekslings til usa til neste år. Jeg reiser med SPEAK, og er fornøyd med de til nå. Jeg har laget denne bloggen for å oppdatere familie og venner hjemme. Men også får at jeg skal kunne se tilbake på dette året.

Jeg begynte å søke i midten av oktober, og hadde intervjuet i begynnelsen av november. Intervjuet gikk veldig fint, og det var en hyggelig mann som var hjemme hos oss. Ca. 2 uker etter dette fikk jeg brev i posten om at jeg var tatt med i programet. 

Jeg holder nå på med å fylle ut søknaden som skal sendes til usa. Jeg kommer ikke til å begynne å blogge ordentlig enda, men jeg skal oppdatere når det skjer noe nytt ang. USA.