Hverdagslivet

Prom dress shopping

Lørdag dere!! Da gjorde jeg noe jeg alltid har drømt om og sett fram til lenge nå. Nemlig å kjøpe prom kjole! Det var knall gøy! Akkuratt slik man ser på film i grunnen. 

Meg, Rachel og vfar kjørte opp til Danville, tror jeg det var, og var nokså tilfeldig at vi gikk inn i denne butikken. Vi var egentlig på vei til Lexington, for å sjekke ut butikkene der. Men når man kom inn i butikken, var den stappfull med mange fine kjole. Sånne skikkelig fine prinsesse kjoler, og alt man kan tenke seg. Lange og korte. Rosa til Grønn. De hadde alt! Fikk jo heldigvis hjelp til å finne alle kjolene da hehe. Det var ei gammel, kjempe søt dame som hjalp meg. Vi fikk målt meg, funnet hvilken prisklasse jeg ville i, og da var det rett og slett bare å velge å vrake. Tror jeg endte opp med 10-15 kjoler jeg likte. Så da måtte jeg jo prøve alle. Selv om jeg stressa livet av meg inni det lille prøverommet, med å få på alle kjolene, var det knall gøy! Etter hver kjole, måtte jeg ut i det store speilet, og vise til hele butikken, og se om jeg likte den. Hadde en bunke med kjoler jeg likte, og en med de jeg ikke likte så voldsomt. Endte til slutt opp med tre kjoler jeg likte veldig godt, og skulle gjerne hatt de alle. Har dessverre ikke bilde av den fine lilla kjolen jeg likte veldig godt. Men har av de andre to favorittene. 

 

Denne var knall fin, og veldig elegant om jeg får si det slikt. Var ti ganger fin i virkeligheten au da!

Litt vanskelig å se på bilde, men lo litt når jeg så denne. Er en camo kjole haha! Kentucky ass...

Litt andre kjoler hehe

Dette er da den kjolen jeg endte opp med! Er såååå fornøyd! Den var veldig meg, og følte meg som en prinsesse i den! 

Så når jeg fant kjolen min, måtte man ha på seg de skoene man skal gå med, slik at de vet hvordan de skal sy den opp. Så lucky me, blir converse på meg. Var stor fornøy med det kan man si haha!

 

En spennende dag

Heisann Sveisann! Prøver så godt jeg kan med denne blogginga da! Er ikke så masse som skjer her til vanlig, men i dag hadde jeg en nokså interessant dag. Begynte først med at jeg forsov meg, eller jeg gadd ikke å stå opp før 5 min før vi skulle gå. Var mildt sagt litt stressa! Hehe! Da jeg kom meg på skolen, var det frokost. Så klart var det jo det jeg hater mest av alt de har her. Nemlig en ekkel havregrøt, toast, og noe som ligner på bacon. Spiste vel i grunnen bare en banan. Så var så sulten de første timene. I første time har jeg jo engineering, og vi holder nå på å bygge ei bro. Kan vel si det sånn at min går ikke helt etter planen. Sliter litt med å kutte delene sammen og få den stabil. Men skal vel få det til på et vis hehe. Har jo ganske mange flinke gutter til å hjelpe meg der! Så var det på tide med noe spansk, der vi i grunnen bare tok notater så det var jo greit. Tredje timen, us history, hadde vi fremføringer. Og jeg ble nokså trøtt her, så sovna litt(Sitter bakerst, dont blame me). Så var det på tide med litt kjemi. Det er vel den klassen jeg liker minst. Heldigvis har jeg tidlig lunsj da, for fy så sulten jeg var.

Til lunsj hadde vi heller ikke noe godt da! I dag var det potetmose, bønner, varme kanel epler, rundstykke og meatloaf. Er i grunnen kun potetmosa og rundstykket som var spoiselig. Men kjøpte meg noe annet da, så fikk i meg litt. Men det som gjøre denne lunsjen nokså kul da, var at det ble slosskamp. Skal ærlig si jeg var i litt sjokk når det skjedde. Det var to gutter på boret ved siden av oss som tulla litt. Men plutselig fløy de på gulvet rett ved stolen min, og de pressa stolen inn til boret, så ble litt skvist og kom meg ikke vekk. Alex, som satt ved siden av meg, kom seg ganske raskt opp og gikk vekk og sa jeg måtte komme au. Men jeg var stuck. Tok litt tid å få de fra hverandre også. Den første læreren som kom er veldig liten, og klarte ikke å få de fra hverandre, det var ikke før Mr. Noble kom. Så da gikk de vekk. Nokså gøy å se slosskamp så nært og skulle vel bare ha stoppet de selv men.. De fleste lo av meg resten av dagen, og sa jeg skulle ha gjort dette så nesten gang slår jeg til på det. 

Resten av skoledagen var nokså normal og kjedelig. Hadde en prøve i biologi, som gikk sånn tålig. Ellers er det voldsomt varmt her nå. I går og i dag var det 80 grader, som vil si ca 25 grader i celsius. Det er deilig i april det! 

Den fantastiske frokosten min ♥♥♥

Meg og Alex i kjemi klassen!

Bilder fra winter ball

Heisann! Endelig fikk vi de profesjonelle bildene fra winter ball. Meg og will var jo forberedt på at det skulle bli meget så kleint bilde men vi kom til en konklusjon med at de var ganske fine i grunn. Så tenkte å dele de med dere da. Gøy å ha hvertfall.

Ellers i dag har vi vært litt rundt forbi. Først var vi å ordna noe med rachels billapp. Deretter tok vi turen til London og fikk unnagjort litt forskjellige ting. Spiste på taco bell. Jeg merket når vi spiste at jeg begynte å bli litt dårlig men trodde ikke det var noe spesielt. Så vi tok turen videre på walmart. Jeg gikk inn døra, men endte med at jeg løp rett til toalettet og spøy. Kom ikke helt fram heller så spøy i vaskene det inne. Veldig ekkelt. Og syntes så synd på jo lille jenta der inne som sto å kikket på meg haha. Men etter dette følte jeg meg mye bedre og vi fikk handler ferdig. Men det var jeg tydeligvis ikke, for jaggu mæ spøy jeg ikke igjen. Så etter det var det rett hjem og jeg sovna på sofaen i noen timer. Så på kvelden så vi starving games. En parodi av hunger games. Veldig morsom! Jaja, det var min dag da!

I det siste

Har det veldig greit for tiden. Basketball sesongen har startet og var på første kamp på fredag. Gjett hvem som vant? ROCKCASTLE!!! Topp stemning da! Selv om jeg kan med hånda på hjerte si jeg var litt opptatt med andre ting isteden for selve kampen lol. Men hadde det utrolig gøy uansett. Eller er det mye gøy på skolen fortiden. Hadde club day på fredag og det er jo alltid morro og man gjør ikke en ting. I spanksen øvde vi på spankse julesanger, ettersom vi skal ha christmas caroling på mandag. Vårt show er noe av det vittigste, og jeg lo så jeg gråt på fredah når vi øvde haha. Elsker spansk klassen min! Men de tre dagene jeg er på skolen denne uken kommer til å bli fælt! Vi har nemelig finals(Det samme som tentamen) i stor sett alle fag! Så har en del å øve på. 

Jeg har også vært syk hele uken, så har ikke vært på trening hellerr. Men denne uka er jeg sånn halveis tilbake. Og det skal bli godt! Digger track! Det er så ufattelig morro og utforende! 

Var også på juleshopping i Lexington med vfar, Are og Wai på lørdag. Kjempe koselig! Og fikk jo selvfølgelig shoppet en del der au hehe.. 

Meg og Lacey i spansken

Kjekkasen Erik og meg på basket ball kamp!

Jeg vet jeg ser gal ut men who cares!! Meg og wai fant hvertfall noen ufattelig kule hjelmer vi hadde lyst på!

Favoritten min!!!! ♥ GIVE ME

 

Vet dette var et tungvindt inlegg men jeg er trøtt og det blogget i det minste lol. BTW om noen vil se innkjøp er det bare å si i fra!

Winter ball

I går var det winter ball her på skolen! Utrolig gøy og travel dag. Først gikk jeg over til Samantha sitt hus, der vi skulle stelle oss sammen. Kjempe koselig!! Vi pratet, hadde musikk, spiste noe mat, og koste oss i grunnen veldig. Da klokken begynte å nærme seg halv seks, kjørte vi bort til skolen. Der traff vi daten min, Will(Slapp av, han er bare ein venn). Søt som han er hadde han da kjøpt sånn blomster greier til å ha på hånda haha, og han kom med matchende antrekk. Stakkars, han var så nervøs haha! Det første vi gjorde var å ta bilder sammen. De har jo profesjonell fotograf, så det var litt stas. Skal vise dere de bildene når vi får de! Selve dansinga var utrolig gøy! Var som et diskotek i grunnen. Det var god DJ, med samme god musikk, og topp stemmning. Jeg var litt fram og tilbake med hvem jeg danset med. Ettersom mange hele tide dro meg med bort til de for å henge med meg lol. Kan ikke klage på det hvertfall! Toppen av kvelden var jo når de spillte "What does the fox say", alle bare NATHALIE its your song!! Haha! Var morro det!

Etter dansen dro jeg med Will, og noen av hans venner for å ut å spise. Kjente jo i grunnen ikke de, men de var rikitg så hyggelig. Litt kleint var det jo da, ettersom alle andre var couples, så sitter meg og will der haha. Jaja, vi klarte oss vi. Han spanderte jo og alt på meg så. Gutter i Norge!! Dere har noe å lære! ;)

Meg og Sam 

Ikke så flott bilde, men enste jeg hadde lol. Men dette er da meg og min kjære buddy Will!

Meg og Erik! (Jeg måtte ta av skoene, fordi han er så lav)

Standar setning fra meg når han styrer med noe.. "Shut up" LOL

SELFIE!!!!

Meg og Ally

Meg og Jonathan

Jeg stjal krona til prinsen lol

Litt vanskelig å ta bilde av, men her har dere den blomster greia!

 

Tror dette var en av de beste kveldene jeg har hatt!! Koste meg kjempe masse!!!

Long time no see!

Heisann! Har blitt ei stund siden sist nå altså! Skal skjerpe meg, og prøve å bli bedre. Sisden sist har det i grunnen skjedd veldig mye, så har mye gøy å fortelle.

Jeg har nemelig begynt på indoor track nå! Til dere som ikke vet hva det er, så er det altså løping. Jeg har trening hver dag fra 3-5.30, og på tirsdager og torsdager har jeg også weight lifting til 6. Så må kan si jeg er opptatt nå hvertfall. Kommer jo hjem når det er mørkt, og da er det bare å dusje, spise og gjøre lekser før jeg legger meg. Pleier nemmelig å være helt gåen når jeg kommer hjem! Treninga her er helt ærlig grusomt, og ikke for pingler. Starter alltid med opvarming som er å løpe en halv mile, deretter tøyer vi. Ogselve treningen er jo veldig forskjellig fra dag til dag. Og det kommer veldig ann på humøret til treneren å! En dag gjorde vi ikke annet enn å løpe. En annen dag tok vi tiden mens vi løp, 55, 100, 200 og 400 m. Har også øvd litt teknink, og ja mye forskjellig. Trives veldig godt, og det er deilig å få trent litt igjen. Har også fått mange nye venner der.

Bildene er tatt på vei til weight lifting!

En annen ting jeg har gjort er å lage toro tomatsuppe til familien. Superkokk som jeg er slå jeg jo til på noe ganske så avansert, så du kan tro jeg stressa på kjøkkenhet. Men det gikk veldig greit, og familien ble super fornøyd. De likte det veldig godt!

Her er også et annet bilde av noen av mine venner til dere som lurer på det. Her har vi Jeremiah og Roy. Morro karer, men snåle da! Crazy like me!!

Jeg er også mye i kirka. Er der jo hver søndag og onsdag. Kirka vi går i er i Sumerset, så det er vel 20-30 min unna oss. Trives faktisk veldig godt i kirka her. Er så mye gøyere enn i Norge. Men onsdager er helt klart favoritten, da er det jo youth group. Det er så utrolig mange hyggelig folk der! Og det er veldig gøy. Hele kvelden er jo bare på en måte en konsert, og der er det liv haha! Vi pleier også å bare prate mye, så der er det gøy! Bildet ovenfor er forestten fra kirka. De har nemelig flagg fra hele verden der hengenes rundt, så jeg fant jo Norge da!! NORGE♥

 

Eller har jeg vært på Rocket Madness på torsdag. Det er et stort show de har her, der hele skolen samles i gymsalen for å markere åpningen på basketball sesongen. JROTC marsjerte ut med flagget, og nasjonal sangen ble sunget. Det var opptreden av både girls varsity og boys varsity. Og de introduserte alle spillerene for denne sesongen. Til slutt spilte girls freshmenn mot girlss varsity, og boys freshmen mot boys varsity. Som en selvfølge vant jo begge varsity lagene da! Det var veldig gode stemmning der hvertfall. Jeg satt jo midt i gjengen med folk sammen med Erik og noen flere. Så du kan tenke deg de var høylytt. Her brøler de bare ut ting. Er veldig gøy med hele stemmninga. Du kommer inn i hallen, og alle er der og musikk spilles og ja går ikke helt ann å beskrive. Meget morro!

 

 

Christmas tree

I går satt vi opp juletre!!!!! Wee, var så fornøyd når jeg kom ned i stua og ser treet var oppe. Det var julemusikk og luktet kanel over hele huset. Elsker jul, så passa meg veldig greit med jul såpass tidlig.

Treet er veldig fint med masse lys i forskjellige farger. Det er også veldig tett og har MASSE julepynt på! Så veldig amerikansk etter min mening! Tror det skal bli en fin jul jeg! Gleder meg masse hvertfall!

Richmond

Hallosen!! I dag har vi vært i richmond hele dagen. Skulle egentlig en tur på kino, men var ingen gøye filmer på, så vi får drøye ann. Vi fikk også unna gjort litt shopping. Jeg trengte noe nytt treningstøy, ettersom jeg begynner på track til mandag. Jeg kjøpte også noen julegaver, det er alltid greit å få unna gjort! Begynner å nærme seg veldig nå, og i Amerika skulle man tro det var jul om ei uke. Er god julestemning kan man hvertfall si! Jeg kjøpte også sko, som jeg skal ha til winter ball.

Vi var også på meijers, son er det samme som walmart nesten, bare en annen kjede. Så altså en stor matbutikk. Det kjøpte jeg en utrolig god smoothie/juice! Den så skikkelig nasty ut, men fy så god!!! Og sunn æ den å, så to flyer i en smekk der ass! Jeg hadde også noe kaffi fra hastings som jeg ble utrolig dårlig av, så etter dette var det rett hjem. Og jeg lå rett ut på sofaen... Vertsmor lagde norsk kjøttsuppe igjen til middag, ettersom de likte det veldig godt sist gang vi hadde det. Også så vi filmen turbo. Gjorde også noe annet veldig morro! Skal fortelle om det i morra!

2 ulykker på en uke

Heisann! I dag på vei til skolen var vi så uheldig å havne i ei bilulykke.. Det er veldig mørkt her på morgenen, så den andre bilen kjørte uten lys så vi så den ikke. Så vi kjørte rett i hverandre, og den andre bilen havnet i grøfta, ettersom det var en liten bil og vi har en stor truck. Den andre bilen er ganske så vraket da, mens vi bare mistet ei lykt forrand. Ellers er det jo ganske så moromt, ettersom det kom 3 taubiler til ulykka før politiet kom. Vi ringte 911, og det tok politiet 45 min før de var der. Brannmenn var der også, ikke vet jeg hvorfor men.. Personen i den andre bilen hadde også ringt etter ambulanse, men de kjørte rett forbi oss, og kjørte 1 mile ned veien før de snudde og kom bort til oss igjen. Så den personen ble litt skadet, og ble fraktet til sykehuset. Ellers gikk alt helt fint!! Ungene i huset her ble bare litt sjokkert, og gråt litt. Men ingen av oss ble skadet!!

 

Ellers tenkte jeg å dele en sang med dere! Verdens kuleste sang, og beskriver Rockcastle helt perfekt!! Haha.


Earl Dibbles Jr - The Country Boy Song

Finnes også på Spotify ettersom den er så sykt feeeet!! Redneck på sitt beste! :-DPray for Austin!

Hei! I dag har det skjedd noe utrolig tragisk. En venn av meg har prøvd å ta selvmord. Han skøyt seg selv.. Selvom vi ikke var så veldig nære, syntes jeg det er veldig trist. Og det går veldig inn på meg ettersom jeg aldri har opplevd noe lignene før. Hele skolen er hvertfall i sjokk, for det var virkelig ikke noe vi trodde skulle skje. Han er en utrolig snill og god fyr. Og jeg pratet sist med han i siste timen da. Trodde ikke noe var galt da.. Hele skolen skal hvertfall samles i morra og si noen ord. Håper virkelig at alt går bra!!

Siden sist

Var litt trøtt i går så glemte jo selvfølgelig å dele litt bilder jeg har fra mobilen. Prøver også å ordne de andre bildene fra kameraet!

Vi var fått en ny nydelig pusekatt!!! 

Wallmart:

Dårlig bilde, men det er alle de som var nominert til homecoming.

Har også fått brev fra Norge, av noen fete folk! Satt utrolig stor pris på det, og det made my day!!!

Firehouse Sub, beste sub i hele america!!!!

De har også litt sunnt mat her, masse godt frukt og grønt!

 

Homecoming week

Heisann! Da var spirit week og homecoming over. Var jo som sagt tema hver dag, men var ikke så mange som gjorde noe big deal ut av det bortsett fra på camo day. For hallo, er man i kentucky går man med camo!! Ellers var det jo også club day på frdag, noe som alltid er gøy. Jeg er jo i shutterbug club, så vi var ute og tok litt bilder og bestemte også litt ting vi skulle gjøre til neste gang. Jeg ble også med i Dance Blue club. Som er en club der vi samler penger til barn med kreft. I februar skal vi også ha dance marathon, så det er jo det vi driver å planlegger. Er en veldig stor club her, så tror det blir bra.

Dette er dance blue på UK!! 

Ellers hadde vi også Pep Rally, som jeg har litt bilder fra, men de kommer i et egent innlegg etterom jeg har litt problemer med bilder for tiden!

 

Skole

Heisann!! Long time, no see! Har vært veldig opptatt fortiden med skole, og i helgen var jeg i Teenneese i tillegg. Skal fortelle mer om det senere når jeg har alle bildene! Men har hatt mye prøver på skolen, vært på noen møter og vært igjen etter skolen. I tilleg er det jo lekser og forskjellige ting som skjer. Har også fått karakterkort i de fleste fag nå, der man ser hvordan man ligger ann. Så her er mine da:

Spanish: 92% (A)

US History: 87% (B)

English: 93% (A)

Biology: 86% (B)

Math: 96% (A)

Eneste jeg ikke vet er Engineering, men tror jeg ligger nokså greit ann der. Er ganske så fornøyd med karakterne hvertfall, er ikke alt som er like lett. US History og Biology er helt klart vanskeligst, og er vel derfor det er det jeg har B i. Men alt i alt veldig fornøyd, og satser på å holde på de karakterene. 

 

Denne uka har vi også Spirit week! Med homecoming game på fredag, der det bli kåret king and queen. Vi har også tema hver dag. Er ikke så veldig mye school spirit på denne skolen vil jeg di fordi football teamet suger, og taper så si alt som er. Så folk bryr seg ikke så voldsomt. Men morro er det uansett. Vi har også club day på fredag, der vi er i de clubene man er i. Jeg er jo i Shutterbug club, som vil si fotografering. Har forestten en nettiside til cluben med bilder som dere kan se på! (http://rchsshutterbugclub.weebly.com) På slutten av dagen har vi også Pep Rally, der hele skolen samles i gymsalen for å gjøre klart football laget for dagens kamp. Der spiller skole bandet, cheerleaderene er der og man har musikk. 

De forskjellige temaene:

Monday: Favorite NFL/College Football team day!
Tuesday: Decades Day
Wednesday: Pink Out Day (Breast Cancer Awareness)
Thursday: Camo Day
Friday: Rocket Red, White and Blue Day! 

Så har en gøy uke foran meg!! Og koser meg som bare det, har det veldig fint fortiden! Og skal prøve å bli litt flinkere til å oppdatere, men det er jammen ikke lett skal jeg si dere. Har bedre ting å finne på! Men savner alle dere hjemme i Norge! 

Fredag

Heisann!

I går jeg så si opptatt hele dagen. Var kun hjemme på kvelden og da hadde jeg besøk. Begynnte dagen med å gå ut av huset kl 07 om morran, for å gå på skolen. Ja, helt sykt tidlig!! På skolen skjedde det ikke noe spesielt, helt vanelig dag. Bortsett fra at det var gi blod dag, så mange var å ga blod. Hadde en del folk som besvimte og, blant annet en venn av meg. Ellers var det helt normal dag. Hver fredag og mandag spiller de jo også musikk på skolen, for å få litt stemmning før helgen. 

Etter skolen kjørte vi rett til London, får jeg måtte betale for phonen min. Det er vel sirak 20 min opp der, så ikke så langt. Men tungvindt å kjøre dertil hver gang man skal betale, så vi fant ut at neste gang har de en butikk i Mt Vernon der vi kan betale. Når vi var feridg med det vi skulle i London, kjørte vi rett til Middel School. Der skulle det være et møte ang Archery. Så vi var vel der til klokka var nesten syv. Da kjørte vi en dude hjem, og hentet mine venner, Josh and Dylan. Hadde det veldig artig med de som alltid. Vi hadde no mat og kake som vmor hadde laget. Så var hele søskenfloken + oss ute å played hide and seek. Det var fkatisk veldig gøy å, ettersom det er ganske mange plasser å gjømme seg her. Vi gjorde det helt til det ble mørkt ettersom jeg og ian ikke ville gjørde det i mørket haha. Så da gikk vi inn og så litt på tv og bare snakka og litt sånt. Veldig artig! Koste meg masse. Så JA, jeg har venner haha!!

I dag skal jeg til Lexington, for å shoppe! Skal også møte E.D der. Hun er min LC. Så blir nok en grei dag dette å!

Må også benytte sjansen til å gratulere min kjære pappa med dagen!! Kjempe glad i deg, og savner deg masse! 

Spørsmål fra amerikanere

Har vært i usa i over en måned og jeg har fått utrolig dumme spørsmål, så tenkte å dele noen her. Amerkanere vet utrolig lite om andre land enn usa, så de spør jo om det merkeligste! Hadde faktisk trodd jeg skulle få flere, men de spør mer om meg enn de gjør om Norge. Men noen har jeg jo fått da. Kommer desverre ikke på alle, men her er de beste.

 • Where is Norway? Where is Europe?
 • Do people in Norway smoke? And drink?
 • Do you have cell phones?
 • Do people in Norway speak European?
 • Do you have weed in Norway?
 • Are everyone in Norway blondes? Why?
 • Why do you drive on the other side of the road? Or do you have cars?
 • Have you heard of Facebook?
 • Do you listen to american music and watch american movies?
 • Do you have black people?
 • Is it always snow in Norway?
 • Do you learn english? 
 • Can you speak english?
 • Do you have football in Norway? (Amerikansk fotball)
 • Are everyone in Norway pretty?
 • Why did your parents sent you to Kentucky?

Litt fakta

Heisann! Tenkte å skrive et innlegg om familien og plassen jeg bor på. Har ikke skrevet så mye om det enda!

Jeg bor på en slags gård i Rockcastle County, som ligger i Kentucky. Må si jeg bor ganske så øde, så er veldig avhengig av å bli kjørt overalt. Men det går i grunnen greit, ettersom det er stor sett helt normalt å kjøre overalt. Familien min består av mor, far og fire småsøsken. Blant annet en gutt på 6, to tvillingsøstre på 9, og ei jente på 16. Vi har også en hund og en kattt. Familien er veldig typisk amerikansk, men samtidig så er de ikke, haha! Vertsfar er den moromste personen, han tuller hele tiden og er i grunnen veldig morsom. Vertsmor er veldig hyggelig, og hun prøver alltid å gjøre det beste for meg. Det gjør igrunnen hele familien da! Vertssøsknene mine er også veldig hyggelige, men som småsøsken flest kan de bli litt intense og plagsome. Men de er stort sett greie da! Alt i alt er jeg veldig fornøyd med familien min, de er ganske like på meg og vi er en god match. De er veldig glade i å se en god film og lage hjemmelaga god mat, så passe meg jo midti blinken det! Har hatt biff to ganger!!!!

Plassen jeg bor på er som sagt ganske øde, men det er veldig fint her. Selve naturen og landskapet er veldig likt på Norge, bortsett fra at det er litt varmere. Det ligger på ca. 25 grader her storsett, så det kan man ikke klage på. Selv om det er ganske lite her, er det ikke så langt å kjøre til større byer da. Om man skal på shopping, kan man kjøre en time til storbyen Lexington. Og man har også London, Somerset og en del andre plasser man kan kjøre til der de har flere butikker og ting å finne på. Har heller ikke lang vei å kjøre til skolen, tar vel 10 min ca vil jeg tro. Så det går fint ann å bo her, selv om det er lite. Null problem vil jeg si!

Skolen min er en middels stor skole, helt perfekt for min del. Tror vi er rundt 1000 elever der. Det er en fin skole, veldig typisk amerikansk som man ser på filmer. Vi begynner på skolen 8.10 på morgene, men jeg pleier å være der 7.30, for å spise frokost der. Av og til har vi Homeroom før first block, men er ikke så ofte vi har det da. Men stor sett har vi vanlig dag, men lunsj i midten. Da spiser vi i kantina, og der kan man vel si at maten ikke er så voldsomt å skryte av.. Men de har hvertfall veldig variert, vi har hatt hamburgere til sloppy joy to fish. Skolen slutter tre. Det som er mest uvant på skolen er vel egentlig at man alltid må bytte klasse og klasserom. Slitter litt med å finne hvert klasserom, men har det nesten nå da. Er heller ikke noe problem med engelsken på skolen, har blitt ganske vandt med det. Folkene på skolen er storsett veldig hyggelige, kjenner ikke sånn kjempe mange enda da. Men de jeg kjenner er veldig hyggelige!

(hadde ikke noe annet bildet)

Håper dere som lurte litt på dette, fikk litt svar! Bare å spøør meg om dere lurer på noe mer!! :-)

Æ leve!!

Hei hå! Tenkete bare å si ifra om at jeg har vært i New york nå i fire dager, og kom fram til familien i Kentucky i dag! Hadde egentlig skrevet et lang innlegg fra nyc, men det går ikke ann å laste opp bilder så da gidder jeg ikke.. Men her i Kentucky er der hvertfall sykt varmt!! Men virker veldig fint her, og familien er jo super snille! Satser på å få sett litt mer i morgen. Så skal jeg prøve å få ordnet de med bildene, og dere vil se bilder fra nyc ! 

Snakkes!!