januar 2014

Helga

Heisann! I helga gjorde jeg ganske masse. På lørdag hadde jeg egentlig konkurranse med track teamet, men det ble avlyst pga dårlig vær. Så derfor tok vi turen til corbin. Der ligger nemelig den orginale kentucky fried chicken. KFC. Men først tok vi turen på kino å så ride along. Knall gøy film, som alle burde gå å se! Etter det gikk vi får å spise på kfc. Hele plassen er på en måte et museum med det orginale kjøkkenet og slike ting. Ganske morro å ha vært der da.

Hadde nesten hele salen for oss selv. Bortsett fra 3 andre personer.

Kfc mannen!

Cigaret maskin

På søndagen gikk vi i kirka som var helt ok. Var så trøtt at jeg halv sov gjennom hele greia. Når vi kom hjem var vi ute å lekte litt i snøen som vi har her. Har visst ikke hvert så mye snø her før, men det er maks 10 cm. Så litt vittig!

I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å vært på trening. Skolen har jo enda ikke startet. Og fikk beskjed om at skolen er avlyst i morgen å. Så vet ikke helt når vi skal tilbake ettersom det skal bli veldig kaldt her.

Bilder fra winter ball

Heisann! Endelig fikk vi de profesjonelle bildene fra winter ball. Meg og will var jo forberedt på at det skulle bli meget så kleint bilde men vi kom til en konklusjon med at de var ganske fine i grunn. Så tenkte å dele de med dere da. Gøy å ha hvertfall.

Ellers i dag har vi vært litt rundt forbi. Først var vi å ordna noe med rachels billapp. Deretter tok vi turen til London og fikk unnagjort litt forskjellige ting. Spiste på taco bell. Jeg merket når vi spiste at jeg begynte å bli litt dårlig men trodde ikke det var noe spesielt. Så vi tok turen videre på walmart. Jeg gikk inn døra, men endte med at jeg løp rett til toalettet og spøy. Kom ikke helt fram heller så spøy i vaskene det inne. Veldig ekkelt. Og syntes så synd på jo lille jenta der inne som sto å kikket på meg haha. Men etter dette følte jeg meg mye bedre og vi fikk handler ferdig. Men det var jeg tydeligvis ikke, for jaggu mæ spøy jeg ikke igjen. Så etter det var det rett hjem og jeg sovna på sofaen i noen timer. Så på kvelden så vi starving games. En parodi av hunger games. Veldig morsom! Jaja, det var min dag da!

Jula

Heisann! Begynner jo å bli ei stund siden jula nå, men tenkte å skrive litt om hvordan det var å feire det her borte i unaiten.

Først og fremst må jeg si TUSEN TAKK for alle de fine julegavene jeg fikk! Var kjempe fornøyd! Penger har jeg også fått de kom godt med ettersom jeg tror de er borte allerede hehe. Jeg fikk også flotte julekort som jeg har hengt opp på rommet mitt. Satt utrolig stor pris på alt sammen så igjen tusen takk!! :)

Det å feire jul her var veldig annerledes og tøft. Men samtid spennende og nytt. Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg foretrekker norsk jul da! Men vi feira jo jul i Tennessee da, der vi bodde hos mora til vmor. Det vi gjorde der var i grunnen å lage masse god mat og spise HELE tiden. Var stapp mett 24/7. Men hei jeg klager ikke på det, stor koste meg! Vi var også litt rundt forbi i Tennessee, på litt shopping og slike ting. En dag var vi i Nashville, på et svært senter og også i selve Nashville for å ute å spise. Veldig koselig!

Vi var også på kino å så frozen(frost på norsk). Desverre ble det aaalt for norsk for min del ettersom filmen var inspirert fra Norge. Jeg kunne sitte i hver scene å si det er norsk, det er norsk. På slutten av filmen klarte jeg ikke å holde tårene tilbake. Så fikk litt ekstra hjemmelengsel av den ja. Men ellers vr det jo sabla gøy å bestille stor popcorn og stor brus. Og det er ikke på nivå med Borge engang haha. Her snakker vi virkelig stor.

Christmas eve var vi i kirka på kvelden. Der de var gudstjeneste med juleevangeliet og hele pakka. Vil i grunnen si det var litt likt på slik det er i filladelfia.

Det gikk alt for mange timer på Chess. Det er det man kaller sjakk på norsk eller? Men morro var det hvertfall. Så når jeg kommer er jeg klar for å knuse hele gjengen min i Chess!

Norsk freia kakao og fenalår! Satte stor pris på det! Lagde også gløgg til hele familien og de fleste likte det, så det var gøy. I tillegg til at jeg klarte å lage riskrem på 2. Juledag. Smakte nesten helt normalt å, så vet ikke helt hvordan det fikk seg til med. Vi hadde hvertfall mandel oppi, men marsipangris til premie.

En annen ting var at det ble litt dårlig med feiring av jula ettersom hele familien hadde spysyken. De fleste hadde på forskjellige dager også, så det var litt dumt. Jeg klarte å holde meg helt til dagen vi reiste hjem.

Men den dagen vi faktisk feiret var hele slekta der, og vi hadde masse god mat og kaker. Vi hadde også en lek som heter dirty santa. I grunnen samme prinsipp som pakkelekem bare at her hadde vi kun julepynt i pakkene. Gøy var det for de fleste var veldig med på leken. Og god stemmning ble det!

Siste oppdatering

Hei alle sammen.
Etter en del styr her borte den siste tiden, så kan jeg berolige dere med at stormen har stilnet. Det har vært en tøff høytid med mye tid sammen med familien. Grunnet stormen så ble også skolen utsatt flere dager, slik at vi totalt sett fikk nesten tre uker fri. Det er litt for lenge å være borte fra venner og dette gjelder også hvis man bor i Norge, spesielt hvis man i tillegg ikke har tilgang til nett.
Jeg har for tiden ikke tilgang på hverken telefon eller data, men når jeg får dette tilbake igjen, så kommer jeg med ett nytt innlegg der jeg skriver litt om hva som har skjedd i jul og nyttårshøytiden.
Som sagt så har jeg det fint og hadde i dag en lengre samtale mamma og pappa. Det var veldig godt for begge parter.

Dere hører fra meg.
Med vennlig hilsen
Nathalie.
(Innlegget er skrevet sammen med pappa over telefonen)