februar 2014

The melting pot

Heisann. Sist torsdag var meg, rachel og vforeldrene på resturant. På the melting pot faktisk. Det er en fondu resturant og maten var helt himmelsk. Vi hadde først brød og noe oste greier som var veldig godt. Deretter hadde vi salat. Så kom kjøttet, og da var jo jeg i himmelen. Ed all biffen hehe. Etterpå det var det dessert. Veldig godt hvertfall!!!

Track

I det siste har jeg ikke gjort annet enn å vært på trening hver dag og slappet av hjemme med null skole. Vi har til dammen mistet 20 skoledagen nå. Men i dag var vi på skolen da, veldig uvant i grunn haha. Sist lørdag hadde jeg også track stevne. Jeg løp da 55m dash og 400m. Gikk sånn tålig greit men var veldig gøy hvertfall. Folk som løpet overalt, boder med mad, folk som spyr, god musikk og ja meget morro.

Fikk ikke akkurat tatt så mye bilder på lørdag men her er noe fra trening.

Valentine at walmart

Februar har kommet, og det er snart klart for valentines day. Det er jo store greier her i USA. Og de har hatt valentines tingene oppe i butikkene lenge nå. Er gøy å se alle tingene, men de vet det å gni det inn at man er singel hehe. Jaja, æ bryr mæ ikke! :-)

Anyone wanna be my valentine? Lol

Deprimerende innlegg, i know! Sitter i dette øyeblikket å ser på tv, koser med pys og spiser sjokolade. Peace out from me!

Cumberland Falls

Heisann! På lørdag tok vi turen til cumberland Falls. En veldig fin plass her i kentucky. Var deilig å komme seg ut i naturen hvertfall.

Og til dere i Norge som klager på snøen, og at dere må skuffe hele tiden. Vi sliter med det samme i kentucky! Jobber hardt med skuffinga her hvertfall.

Natta fra meg og #2pys!