mars 2014

Uka mi

Heisann! I det siste har jeg i grunnen ikke gjort så mye spesielt. Denne uka har jeg er syk og var hjemme fra skolen 3 dager. Trening ble det heller ikke noe av da. Jeg er fortsatt litt syk men mye bedre.

Eller var vi en tur i richmond i går. Jeg møtte betale mobilen og litt slikt så. Vi var også en tur på hastings, så da satt vi iss ned på cafeen au i samme slengen. Veldig koselig!

Denne måtte jeg bare kjøpe når jeg så den. Jeg mener, om ikke dette er kult så vet ikke jeg altså. Har ikke prøvd den enda da.

Puppy love

I det siste har jeg blitt så vanvittig glad i hunden vår. Den er jo bare så skjønn og koser med den heile tiden! Jeg har bada den hehe. Og den sov til og med i senga mi her om dagen. Slenger med noen gosselige bilder.

Indoor state championships

På lørdag hadde jeg stor konkurranse med track laget. Det var nemelig state championships. Vinner man der er man best i kentucky. Og så flinke som laget mitt er, vant vi jo så klar!!! Kan ikke beskrive hvor gøy det var.

Først og fremst var det helt utrolig mye folk der. Folk som konkurrerte, og folk som så på og heiet. Tribunene var stappfulle og mange som sto bak au. Var stands hvor de solgte treningsklær og slike ting.

Jeg løp kun 55m denne gangen fordi jeg har hatt litt problemer med beinet så kunne ikke løpe 400m. Men gikk veldig greit det og slo personlig rekord der.

Wild game banquet

En annen ting jeg har gjort siden sist er å ha vært på wild game banquet. Var med kirka men det var mye mat og våpen. Denne var veldig spesiell da ettersom maten var litt rar. Var blant annet aligator, antilope, elg, alpakka, fisk, bobcat, ekorn, og lnow annet men husker ikke helt hva det var. Jeg likte i grunnen ingenting av det, bortsett fra bobcat. Det smakte som lapskaus i grunn.

Valentins dag og prom

Begynner å bli en stund siden nå, men i februar hadde vi da valentins dag her. Og det er en veldi stor ting her. Butikken var helt rosa og rød. På skolen gikk omtrent alle rundt med blomster og bamser og diverse ting. Veldig morro å se hvertfall. Spesielt når jeg også fikk noe.

Jeg kom også hjem til pakke fra Norge. Det var det søteste og gjorde dagen altså!

Jeg har også blitt spurt til prom. Veldig søtt men sa desverre nei. Hehe

Alt jeg fikk. Ganske så mye! Og det godteri er ganske så store pakker. Lucky me!