mai 2014

Siste uka!

Denne uka har gått helt vanvittig fort, og skjedd mye gøy! Har fått tatt litt bilder au så! 

Har tilbringe mye tid ute, ettersom det har vært mye fint vær. Sol og 30 grader kan man ikke klage på vil jeg si. Syntes nesten det blir for varmt etter min mening, men skal får all del ikke klage! Vi har også hatt litt regn, og da er det jo selvfølgelig alltid torden og lyn i tillegg. Veldig morro!

På torsdag hadde vi Pep Rally, der alle seniors som er med på sport ble nevnt. Jeg er jo ikke senior, men siden jeg ikke kommer til å være der neste år fikk jeg lov til å være med på det jeg å. Så da ropte de navnet på hver enkelt, og de måtte opp i midten av gymsalen, mens alle så på og jubla. Veldig morro syntes jeg, og glad jeg kunne være med på det.På torsdagen var vi ute å spiste også, så meg og Mary tok noen fine glansbilder da! Standar oss hihi!

 

Høydepunktet denne uka var fredagen! Da var jeg nemelig med på Rocks Got Talent. Som er talentshowet til skolen vår. Spanish 2 klassen vår, og 3rd block, har nemelig øvd på sangen Waka Waka nå i sikkkert 2 måneder. Det hele startet med at vi ikke villle jobbe, så vi foreslå å synge på spansk og melde oss på. Skal ærlig si at jeg ikke hadde troa på at dette skulle bli noe bra. Men det ble så vanvittig kult! Gøeste jeg har vært med på!!! Vi hadde to forestillinger på fredagen, og vi kunne ønske vi kunne gjort det flere ganger. Hele opplegget vårt var at i begynnelsen av sangen, er det klasse mot klasse som kjemper mot hverandre. Vår klasse var løver, mens den andre var slanger. Vi sloss, og til slutt blir en fra vår klasse, og en fra den andre gift. Og de får alle til å komme sammen, og da er alt fint og vi kommer sammen. Vi hoppa og dansa på scenen, og gikk til og med nedover i publikumet. Det var også så gøy at alle som så på var helt ville. De mente på det var veldig bra! Til og med spansk læreren vår begynte å grine fordi hun var så stolt av oss. Ååå, digger spansk lærer min ♥ Rektoren vår og alle lærerene mente også på at dette er det beste showet de noen gang hadde hatt, så det var veldig gøy å høre! Alle var nemlig helt utrolig flinke!! Meg og Lacey ♥

Min flotte spansk klasse!! Og favoritten læreren!

Meg og Faith! Ho æ ikke i spansk da, men i min US History klasse

I dag har jeg da feira 17. mai! Haha neida, ble dårlig med det! Tilbringte dagen min i joggebukse og camo flis. Åd pizza og så på film. Veldig gøy med andre år! Beste 17. mai på lenge! Neeeeida, kan ikke vente med bunad og feiring til neste år. Men klarte meg i grunnen bedre enn jeg hadde trodd da! Trodde jeg skulle få veldig hjemmelengsel igjen, men klarte meg veldig fint. En liten tåre her og der men null stress det!

 

Så det var den uka, i morgen skal jeg i kirka og pakke. Skal nemlig til Tennessee denne uka. Noe jeg ser veldig fram til! Syntes Tennessee er så gøy! 

Gøy

Siden sist har jeg ikke gjort annet enn å lese til prøve føler jeg! Denne uka har jeg hatt "eksamner" hver dag! Helt grusomt og fy så vanskelig! Skjønner jo ikke halvparten av det de spør om! Men hjalp mye når de andre også sa de ikke skjø te det meste så! Alle prøvene foregår i gymsalen og det er super strengt. Ikke gøy!

Sist uke var det forestten ufattelig dårlig vær! Tornado varsel hele uka og tordne og lynet i ett! Men denne uka har det hvert strålende sol og 30 grader hver dag! Trives bedre med det!

Har også vært ute å løpt et par dager! Ettersom jeg slutta på track

I engineering bygde vi musefelle bil. Og jeg følte jeg måtte gjøre noe litt spesielt og pynte med norske flagg. Fikk skryt for det! Hihi! Men eller funket bilen også veldig bra. Nå holder vi på med det siste prosjektet vårt, som er å bygge Ping Pong ball kanon. Så vi har store planer for det og tror det skal bli veldig bra!

En annen ting som skjedde på skolen denne uka var at det bar gass lekkasje i kjemi rommet. Uheldigvis sa var ho vi i rommet og det var vi som oppdaga det. Først måtte vi bare bytte klasserom, men etterhvert ble hele skolen evakuert for en time. Nokså deilig! Så da satt vi bare ute å prate!

Så dette var da det ufattelig interessante som har skjedd her da!

57 dager

Det er rart å tenke på at om 57 dager, gjør jeg meg klar til å reise til Norge igjen. Jeg skal pakke ned tingene mine, pakke ned livet mitt her i Usa. Jeg reiser fra plassen som har vært hjemme mitt i 10 måneder nå. Reiser fra personene som har vær her for meg i vonde og gode dager. Familien min! Det skremmer meg igrunnen litt. Får kommer jeg noen gang til å treffe de igjen? Blir veldig rart å ha bodd med noen i nesten ett år, også aldri se de igjen. Har selvfølgelig hatt dager der jeg kunne ønske jeg bare kunne dratt hjem og aldri sett de igjen. Men alt i alt håper jeg ikke på det. De betyr så ufattelig mye for meg. De tok meg jo faktisk inn helt frivillig for et år, uten at de kjente meg. Hvor snilt er ikke det? Jeg er hvertfall veldig takknemlig for alt de har gjort for meg. 

Jeg har vært borte i 269 dager. På de dagene har jeg lært utrolig mye om meg selv og mye kunnskaper som er nyttige i livet. Jeg har blitt en annen person, veldig forandret. Men samtidig er jeg den samme rare, sprøe Nathalie jeg alltid har vært. Akkurat nå er jeg veldig klar for å hjem til Norge, men samtidig ikke. Jeg ser så utrolig fram til å treffe venner, familie, katten og bare sove i min egen seng. Det tror jeg skal bli helt fantastisk. Men det blir rart å. Ingenting er jo det samme når jeg kommer hjem. Ingenting er som før jeg reiste. Ting har skjedd, og folk forandrer seg. Så hva skjer når jeg kommer hjem? Jeg vet jo ikke hva som er annerledes og hvordan folk er nå. Det blir rart. Kan ikke late som jeg aldri reiste. Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal hei til folk. Alt blir bare så rart!. Og hvordan skal jeg beskrive det jeg har opplevd. Det går jo ikke an. Veldig vanskelig. Jeg vil heller ikke reise fra Usa. Har jo bodd her i ett år nå, man blir jo vandt til det. Her har jeg vennene mine, familien min, tingene mine. Husker når jeg kom hit, så slett jeg veldig med kultursjokk. Men nå blir det jo omvendt. Nå må jeg vende meg til en ny hverdag igjen. For folk som mener Norge og Usa er nokså likt tar helt feil. Det er som dag og natt. Veldig forskjellig. Aner ikke hvordan jeg skal forklare at det er annerledes engang, men alt er bare forskjellig. Folk, mat, og ja ALT! 

Beklager for et litt stusselig innlegg, hehe! Men jeg måtte få ut litt tanker! For jeg vet ikke hva jeg tenker fortiden. Jeg kan gå en dag, og ende opp med å gråte fordi jeg ikke vil hjem, og den neste fordi jeg vil. Man blir ikke klok på dette. OG man tenker på det hele tiden. Skikkelig tungvindt!