juli 2013

Pakking

Hei! Nå er det 5 dager til jeg reiser og jeg har begynnt å pakke litt! Er utrolig vanskelig å pakke. Det er så vanskelig å vite hva jeg burde ha med meg for et år. Må jo tenke på vekta også. Og jeg vil ha noen kiloer å gå på ettersom jeg skal til new York. Regner jo med jeg kommer til å handle litt der å!

Tanker ang å reise

Hei!

Nå er det ikke lenge igjen til jeg reiser, faktisk bare ti dager! Det er litt sykt å tenke på. Det jeg har drømt og ventet på så lenge, det skjer endelig. Jeg kan begynne å telle på fingrene hvor mange dager det er til. Har utrolig mange følelser som surrer rundt fortiden. Det er virkelig ikke bare bare å skulle reise vekk fra alt og alle i ti måneder. Det merker jeg først nå! Har hele tiden tenkt at det ikke kom til å bli så ille, ettersom jeg kommer jo tilbake en gang. Men det er jo nokså ille.. Vil ikke gå glipp av ting som skjer her hjemme. Og har det i grunnen veldig fint nå. Men ikke misforstå meg altså! Jeg gleder meg som bare det til å reise å! Tror det kommer til å bli et knall bra år jeg alltid kommer til å huske! Gleder meg til å bli kjent med familien min, oppleve ekte amerkansk high school spirit og mye mye mer! Vet ikke helt hva jeg har i vente, men tror det blir veldig bra! Det kan jeg føle på meg! 

Noe tungvindt innlegg, men det jeg igrunnen ville fram til var at det er mange følelser ang det å reise nå! Men gleder meg i grunnen mest!