august 2013

Skolen

Hei! Da har jeg kjørt gul skolebuss for første gang. For å si det sånn, de er ikke noe å skryte av! Bussene har ikke air condition, så var veldig varmt der. Var ganske trangt og harde seter å.. Men jaja, da har man prøvd det å! Trenger heldigvis ikke å ta skolebussen til skolen hver dag.

Teenesse

Heisann! Da har jeg kommet hjem fra teenesse! Var bare meg, rachel og vfar som var der, ettersom vi bare skulle ned å hente en hel truck full av klær og leker. Vi skal nemlig i en kirke i morgen, der de er utrolig fattige. Så en veldig god gjerning!!

Litt fakta

Heisann! Tenkte å skrive et innlegg om familien og plassen jeg bor på. Har ikke skrevet så mye om det enda!

Jeg bor på en slags gård i Rockcastle County, som ligger i Kentucky. Må si jeg bor ganske så øde, så er veldig avhengig av å bli kjørt overalt. Men det går i grunnen greit, ettersom det er stor sett helt normalt å kjøre overalt. Familien min består av mor, far og fire småsøsken. Blant annet en gutt på 6, to tvillingsøstre på 9, og ei jente på 16. Vi har også en hund og en kattt. Familien er veldig typisk amerikansk, men samtidig så er de ikke, haha! Vertsfar er den moromste personen, han tuller hele tiden og er i grunnen veldig morsom. Vertsmor er veldig hyggelig, og hun prøver alltid å gjøre det beste for meg. Det gjør igrunnen hele familien da! Vertssøsknene mine er også veldig hyggelige, men som småsøsken flest kan de bli litt intense og plagsome. Men de er stort sett greie da! Alt i alt er jeg veldig fornøyd med familien min, de er ganske like på meg og vi er en god match. De er veldig glade i å se en god film og lage hjemmelaga god mat, så passe meg jo midti blinken det! Har hatt biff to ganger!!!!

Plassen jeg bor på er som sagt ganske øde, men det er veldig fint her. Selve naturen og landskapet er veldig likt på Norge, bortsett fra at det er litt varmere. Det ligger på ca. 25 grader her storsett, så det kan man ikke klage på. Selv om det er ganske lite her, er det ikke så langt å kjøre til større byer da. Om man skal på shopping, kan man kjøre en time til storbyen Lexington. Og man har også London, Somerset og en del andre plasser man kan kjøre til der de har flere butikker og ting å finne på. Har heller ikke lang vei å kjøre til skolen, tar vel 10 min ca vil jeg tro. Så det går fint ann å bo her, selv om det er lite. Null problem vil jeg si!

Skolen min er en middels stor skole, helt perfekt for min del. Tror vi er rundt 1000 elever der. Det er en fin skole, veldig typisk amerikansk som man ser på filmer. Vi begynner på skolen 8.10 på morgene, men jeg pleier å være der 7.30, for å spise frokost der. Av og til har vi Homeroom før first block, men er ikke så ofte vi har det da. Men stor sett har vi vanlig dag, men lunsj i midten. Da spiser vi i kantina, og der kan man vel si at maten ikke er så voldsomt å skryte av.. Men de har hvertfall veldig variert, vi har hatt hamburgere til sloppy joy to fish. Skolen slutter tre. Det som er mest uvant på skolen er vel egentlig at man alltid må bytte klasse og klasserom. Slitter litt med å finne hvert klasserom, men har det nesten nå da. Er heller ikke noe problem med engelsken på skolen, har blitt ganske vandt med det. Folkene på skolen er storsett veldig hyggelige, kjenner ikke sånn kjempe mange enda da. Men de jeg kjenner er veldig hyggelige!

(hadde ikke noe annet bildet)

Håper dere som lurte litt på dette, fikk litt svar! Bare å spøør meg om dere lurer på noe mer!! :-)

Shopping

Heisann! I går var jeg i Lexington og fikk endelig shoppet litt! Shoppingsenteret er ikke det største jeg har vært på, men veldig bra utvalg av butikker! Vi var der ikke så veldig lenge, men klarte å svi av litt penger der ass! Ikke bra, men kjøpte mye fint da! Kjøpte noe annet å, men har ikke bilde av det desverre..

Første uka på skolen!

Heihei! Sist onsdag begynte jeg på skolen! Skolen min heter rockcastle county high school, og er vel rundt 1000 elever der. Først dagen min var ikke noe særlig.. Var mye alene og vanskelig å finne fram. Men det har i grunnen blitt litt bedre for hver dag! Så tror det skal gå fint. Har som regel en eller to å snakke med i hver klasse, så greit nok det. Skal nok klare å skaffe meg noen venner etterhvert!!

New York!

Heisann! Her er litt bilder fra new york! Hadde det veldig gøy der! Vi var på rockefeller, madame tussauds, hard rock cafe, shopping og mye mye mer!! Koste meg hvertfall kjempe masse!!

Timeplanen min

Hei hei! Nå har jeg akkurat vært på skolen og satt opp timeplanen min for året. Har mange vanskelige fag, så tror det blir et tøft år. Men det går nok, satser jeg på! Prøvene her er visst ikke så vanskelige sier de så. Har nesten de samme fagene hele året men bytter om på english og biology.

Dag 1 hos familien

Heisann! Nå skal det bli litt mer blogging her! I går var første dagen hos familien min i kentucky! De er veldig hyggelige og jeg liker meg veldig godt her! I går var vi på kfc og spiste, siden vi er jo i kentucky. Haha! Vi var også å hentet en sykkel til vertsmor. Så da kjørte vi en del i bil. Etter det kom vi hjem og spise og gikk på wallmart. Det var morro, og wallmart er jo helt sykt stort!! Når vi kom hjem så vi en film. Husker ikke hva den heter men var gøy hvertfall! Ikke så veldig interessant, men koser meg masse her!

Æ leve!!

Hei hå! Tenkete bare å si ifra om at jeg har vært i New york nå i fire dager, og kom fram til familien i Kentucky i dag! Hadde egentlig skrevet et lang innlegg fra nyc, men det går ikke ann å laste opp bilder så da gidder jeg ikke.. Men her i Kentucky er der hvertfall sykt varmt!! Men virker veldig fint her, og familien er jo super snille! Satser på å få sett litt mer i morgen. Så skal jeg prøve å få ordnet de med bildene, og dere vil se bilder fra nyc ! 

Snakkes!!

 

Framme i new york!!

Hei! Da har jeg kommet fram i new york. Hotellet her er ganske fint! Ikke det fineste men helt greit! Bor på rom med to andre tyske jenter, men de har jeg ikke pratet så veldig masse med.. Kjemien er ikke helt på topp med de ettersom de ikke er så veldig gode i engelsk. Men jeg er mye sammen med de andre norske her da, vi er vel rundt 6 personer tror jeg. Resten er tyske!!

I dag har vi egentlig bare vært på hotellet. Vi har spist god amerikansk middag her og vært på et møte. Møte var i grunnen bare litt informasjon også delte vi oss i grupper og hadde noe leker. I grunn veldig kjedelig! Men i morgen skal jeg inn til new york city!!! Så det gleder jeg meg til!

London!!

Hallo ja! Akkurat nå sitter jeg på flyplassen i London og ventet på å gå på flyet til new York! Flyturen til her gikk veldig greit! Er ikke sånn kjempe glad i å fly men det går fint! Jeg flyr faktisk helt alene hele veien, så er litt skummelt det! Men har klart meg fint til nå da! Jaja! Nesten gang æ æ i new York city!! Wooohoo!!! :D

Avskjedsfest

Heyho! I går hadde jeg avskjedsfest med go gjengen min. Var veldg koselig, og koste meg masse! Kommer til å savne de en god del utenom vegard. (bare tuller). 

guttaboys poser!!

De selger dører!! LØP OG KJØP

Go gjengen min ♥