september 2013

Shopping

Hei! I går var jeg på shopping i lexington! Kan vel mildt sagt si at jeg shoppet en god del. Eller hva mamma?? Men jeg kjøpte mye fint etter min mening, og er jo ikke så ofte jeg får shoppet her. Så når man først er på shopping må man benytte sjansen, og det gjorde jeg. Jeg møtte jo også E.D, og de andre utvekslingsstudentene. Var hyggelig å se de også igjen så. Dagens høydepunkt var vel da jeg gikk fordi en China Max, og så de hadde Orange Chicken!!! Så ja helene, nå har jeg endelig spist orange chicken igjen, og det smakste helt himmelsk! 

Alle jenter drøm eller hva? Røyk en del penger der kan man si...

Orange Chicken <33

Traff jo Are og Wai igjen. De tok seg tid til å ta litt bilder likegodt!

My crazy family! 

Så ikke ut når jeg kom hjem, og bare røska alt ut av posene.

 

Så her kommer dageng innkjøp da! Er veldig fornøyd med alt, spesielt det første!!!!! Kjøpte noe annet og men det er desverre hemmelig! :) Og litt basic stuff også da som jeg trengte.

Fredag

Heisann!

I går jeg så si opptatt hele dagen. Var kun hjemme på kvelden og da hadde jeg besøk. Begynnte dagen med å gå ut av huset kl 07 om morran, for å gå på skolen. Ja, helt sykt tidlig!! På skolen skjedde det ikke noe spesielt, helt vanelig dag. Bortsett fra at det var gi blod dag, så mange var å ga blod. Hadde en del folk som besvimte og, blant annet en venn av meg. Ellers var det helt normal dag. Hver fredag og mandag spiller de jo også musikk på skolen, for å få litt stemmning før helgen. 

Etter skolen kjørte vi rett til London, får jeg måtte betale for phonen min. Det er vel sirak 20 min opp der, så ikke så langt. Men tungvindt å kjøre dertil hver gang man skal betale, så vi fant ut at neste gang har de en butikk i Mt Vernon der vi kan betale. Når vi var feridg med det vi skulle i London, kjørte vi rett til Middel School. Der skulle det være et møte ang Archery. Så vi var vel der til klokka var nesten syv. Da kjørte vi en dude hjem, og hentet mine venner, Josh and Dylan. Hadde det veldig artig med de som alltid. Vi hadde no mat og kake som vmor hadde laget. Så var hele søskenfloken + oss ute å played hide and seek. Det var fkatisk veldig gøy å, ettersom det er ganske mange plasser å gjømme seg her. Vi gjorde det helt til det ble mørkt ettersom jeg og ian ikke ville gjørde det i mørket haha. Så da gikk vi inn og så litt på tv og bare snakka og litt sånt. Veldig artig! Koste meg masse. Så JA, jeg har venner haha!!

I dag skal jeg til Lexington, for å shoppe! Skal også møte E.D der. Hun er min LC. Så blir nok en grei dag dette å!

Må også benytte sjansen til å gratulere min kjære pappa med dagen!! Kjempe glad i deg, og savner deg masse! 

Shooting in America

Hei! I dag har jeg gjort noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre! Jeg har nemlig shoot a gun. Jeg prøvde tre forskjellig guns. En 22, 45 og 9mm. Jeg foretrekker 22, ettersom det var den minste og ikke gikk så tilbake når jeg skøyt. Men det er kult å skutt med de andre å! Skal skyte mer i morgen å, så det blir bra! Syntes det bar veldig gøy faktisk!

Spoon bread festival

Heisann! I går var jeg og familien i Berea! En liten by 20 min fra mount vernon. Det var nemlig en festival der, kalt spoon bread festival. Der hadde de en liten parade, med gamle biler og traktorer. Det var også mange boder der de solgte forskjellige håndverk og litt forskjellig av slike ting. Min favoritt plass var nok mat område. Veldig masse godt. Jeg hadde pulled pork med bbq saus, og lemonade. Prøvde også deep fried oreos, som er noe av det beste. Det var godt det!!!

First American football game

Heisann! I dag var jeg på min første amerikanske fotball kamp. Må ærlig si at jeg ikke skjønner en ting av amerikansk fotball. Utrolig avansert og vanskelig å skjønne. Og fotball laget vært suger jo også, så vi tapte 14-47. Men jeg hadde det veldig gøy uansett da, var der med rachel og traff også Dakota.(ein venn av meg fra skolen) Syntes hvertfall det var gøy å ha vært på en kamp og satser på å gå neste gang å! Var jo gøy med stemninga og bare det p være der vil jeg si, og treffe folk!

Spørsmål fra amerikanere

Har vært i usa i over en måned og jeg har fått utrolig dumme spørsmål, så tenkte å dele noen her. Amerkanere vet utrolig lite om andre land enn usa, så de spør jo om det merkeligste! Hadde faktisk trodd jeg skulle få flere, men de spør mer om meg enn de gjør om Norge. Men noen har jeg jo fått da. Kommer desverre ikke på alle, men her er de beste.

 • Where is Norway? Where is Europe?
 • Do people in Norway smoke? And drink?
 • Do you have cell phones?
 • Do people in Norway speak European?
 • Do you have weed in Norway?
 • Are everyone in Norway blondes? Why?
 • Why do you drive on the other side of the road? Or do you have cars?
 • Have you heard of Facebook?
 • Do you listen to american music and watch american movies?
 • Do you have black people?
 • Is it always snow in Norway?
 • Do you learn english? 
 • Can you speak english?
 • Do you have football in Norway? (Amerikansk fotball)
 • Are everyone in Norway pretty?
 • Why did your parents sent you to Kentucky?

Pakke fra Norge!!

Hola!!
I dag var en god dag. Startet dagen med god frokost på skolen. Egentlig er det ikke god mat på skolen, men det vi hadde i dag er det beste. Rundstykke av noe slag og gravy, vet ikke hvordan jeg skal beskrive det men veldig godt hvertfall. Etter frokosten hadde jeg engineering. Det var jo også veldig greit, vi bygde pulley system og gjorde noen oppgaver med det. I spansken er det jo også latterlig lett til nå. Lærer om el og la.. Det vi gjorde i 8. klasse basically! Også hører vi på waka waka hver eneste dag! Vi var også i gymmen og hørte på et foredrag om selvmord. Hadde egentlig trodd det skulle være veldig kjedelig, men det var utrolig bra! Og jeg slapp us history, så pluss i boka for det! Etter dette hadde jeg engelsk, det er ikke noe gøy men vi ser en film for øyeblikket da. Hadde også biologi, og det må jo bare være den vittigste klassen! Uansett hva kommer vi alltid inn på tema om toalett besøk og slike ting. Så i dag diskuterte vi hvor ofte man går på do. I algebra klassen var det ikke noe gøy, lærer jo bare matte så..

Men til dagens høydepunkt! I dag fikk jeg nemlig pakke fra Norge! Var så glad når jeg så hva som var inni. Masse norskt godteri og mat! Var veldig fornøyd!!! Så tuuusen takk mamma, pappa, vicky og yusuf! Setter veldig stor pris på det. Rugsprø og vossafår smakte himmelsk!!!!!

Håper dere er fornøyde nå når jeg har skrevet et så langt innlegg, selv om det ikke er noe gøy.

Renfro Valley

Heihei!! I dag har meg og rachel vært på Renfro Valley. Det var med rachel sin art class, de skulle tegne med kritt for å få ekstra credit. Etterpå de var ferdig med å tegne gikk vi rundt å så litt, var også på et museum. Der var det om hvordan det var i kentucky i gamle dager. Hadde det hvertfall veldig hyggelig!

Syk

I dag er jeg faktisk hjemme fra skolen. Er mildt sagt ikke noe i form. Er nok noe influensa på gang. Men heldig som jeg er, har jeg hvertfall en super familie som passer godt på meg.

Home alone

Hey ho!
I dag er meg og rachel alene hjemme ettersom resten av familien er hjemme i Tennessee. Vi koser oss hvertfall masse her hjemme. Har just kjøpt netflix, så går mye i film. Har også fått ryddet litt på rommet mitt nå, det så nemlig ikke ut. Så her har dere noen bilder av rommet;

Leverpostei

I dag ga jeg Mary leverpostei. Hun visste ikke hva det var før hun spiste det da, men ho likte det ikke.. Stor skuff altså!! Ho var heller ikke noe fornøyd når jeg sa det var lever.

Huset mitt

Heisann! Dagene går som regel i det samme, skole, lekser, spise, sove.. Men har hatt fri i noen dager nå, så var ute med Mary og tok noen bilder i går. Alle bildene er tatt rundt huset vårt. Det er utrolig fint her som dere kan se!

Picnic at Andersons

Heisann! I dag har vi vært på typisk amerikansk picnic. Vi var med min kontaktperson, og hele hennes familie(mange) + noen andre utvekslingsstudenter. Traff ei jente fra Østerrike, en gutt fra Tyskland og en annen gutt fra Kristiansand. Så var ganske gøy å prate litt norsk med han. Hadde det utrolig gøy hvertfall! Masse god mat og drikke og kaker og slike ting vi kunne bare gå å forsyne oss med. Og alle sammen var utrolig hyggelige!