desember 2013

Julaften

Heisann i dag er det jo selveste julaften. Har igrunnen vært en veldig kjedelig dag.. Sto opp å spiste frokost før vi kjørte av gårde til noen venner av familien slik at vi fikk Internett. Så da fikk jeg snakka litt med folk og skype med familien hjemme i Norge. Ord kan ikke beskrive hvor godt det var! Var litt trist au da siden jeg ikke var der sammen med de!

Etter det gikk vi for å spise på Burger King. Også gikk vi i kirka. Deretter gikk vi hjem for å spise fenalår, flattbrød og jeg lagde au gløgg!! Kan med hånda på hjerte si at det har aldri smakt bedre!! Vi lagde også litt forskjellig norsk julepynt som mamma hadde sendt oss og hørte på norsk julemusikk.

Thanksgiving week

I det siste

Har det veldig greit for tiden. Basketball sesongen har startet og var på første kamp på fredag. Gjett hvem som vant? ROCKCASTLE!!! Topp stemning da! Selv om jeg kan med hånda på hjerte si jeg var litt opptatt med andre ting isteden for selve kampen lol. Men hadde det utrolig gøy uansett. Eller er det mye gøy på skolen fortiden. Hadde club day på fredag og det er jo alltid morro og man gjør ikke en ting. I spanksen øvde vi på spankse julesanger, ettersom vi skal ha christmas caroling på mandag. Vårt show er noe av det vittigste, og jeg lo så jeg gråt på fredah når vi øvde haha. Elsker spansk klassen min! Men de tre dagene jeg er på skolen denne uken kommer til å bli fælt! Vi har nemelig finals(Det samme som tentamen) i stor sett alle fag! Så har en del å øve på. 

Jeg har også vært syk hele uken, så har ikke vært på trening hellerr. Men denne uka er jeg sånn halveis tilbake. Og det skal bli godt! Digger track! Det er så ufattelig morro og utforende! 

Var også på juleshopping i Lexington med vfar, Are og Wai på lørdag. Kjempe koselig! Og fikk jo selvfølgelig shoppet en del der au hehe.. 

Meg og Lacey i spansken

Kjekkasen Erik og meg på basket ball kamp!

Jeg vet jeg ser gal ut men who cares!! Meg og wai fant hvertfall noen ufattelig kule hjelmer vi hadde lyst på!

Favoritten min!!!! ♥ GIVE ME

 

Vet dette var et tungvindt inlegg men jeg er trøtt og det blogget i det minste lol. BTW om noen vil se innkjøp er det bare å si i fra!

Winter ball

I går var det winter ball her på skolen! Utrolig gøy og travel dag. Først gikk jeg over til Samantha sitt hus, der vi skulle stelle oss sammen. Kjempe koselig!! Vi pratet, hadde musikk, spiste noe mat, og koste oss i grunnen veldig. Da klokken begynte å nærme seg halv seks, kjørte vi bort til skolen. Der traff vi daten min, Will(Slapp av, han er bare ein venn). Søt som han er hadde han da kjøpt sånn blomster greier til å ha på hånda haha, og han kom med matchende antrekk. Stakkars, han var så nervøs haha! Det første vi gjorde var å ta bilder sammen. De har jo profesjonell fotograf, så det var litt stas. Skal vise dere de bildene når vi får de! Selve dansinga var utrolig gøy! Var som et diskotek i grunnen. Det var god DJ, med samme god musikk, og topp stemmning. Jeg var litt fram og tilbake med hvem jeg danset med. Ettersom mange hele tide dro meg med bort til de for å henge med meg lol. Kan ikke klage på det hvertfall! Toppen av kvelden var jo når de spillte "What does the fox say", alle bare NATHALIE its your song!! Haha! Var morro det!

Etter dansen dro jeg med Will, og noen av hans venner for å ut å spise. Kjente jo i grunnen ikke de, men de var rikitg så hyggelig. Litt kleint var det jo da, ettersom alle andre var couples, så sitter meg og will der haha. Jaja, vi klarte oss vi. Han spanderte jo og alt på meg så. Gutter i Norge!! Dere har noe å lære! ;)

Meg og Sam 

Ikke så flott bilde, men enste jeg hadde lol. Men dette er da meg og min kjære buddy Will!

Meg og Erik! (Jeg måtte ta av skoene, fordi han er så lav)

Standar setning fra meg når han styrer med noe.. "Shut up" LOL

SELFIE!!!!

Meg og Ally

Meg og Jonathan

Jeg stjal krona til prinsen lol

Litt vanskelig å ta bilde av, men her har dere den blomster greia!

 

Tror dette var en av de beste kveldene jeg har hatt!! Koste meg kjempe masse!!!

New dog

Dagen før thanksgiving, skjedde det noe litt trist her i huset. Hunden vår Bella døde nemelig. Vet ikke helt hvorfor, men det var ikke noe greit hvertfall. Var spesielt tungt for ungene her i huset. De gråt en del. Huff, syntes så synd på de..

Men! To dager siden, kom vmor og vfar hjem med en fin overraskelse. En liten, svart baby pug. Gjett om folk ble glade her hjemme i huset da!! Jeg er jo selv ikke sånn kjempe glade i hunder, men denne er så søt! Favoritt hunden min, og har planer om å stjele den med meg hjem til Norge!