Spørsmål

Svar på spørsmål!

Hva er det aller aller beste med USA så langt? :-)

Hmm, vanskelig spørsmål!! Men tror faktisk det må være skolen,alt som skjer i forbindelse med det. Liker virkelig skolen her, er så mye bedre enn hjemme! Her gjør de jo faktisk skolen til en gøy plass å være og det er ikke bare skole slik som i Norge. 

Hvilken type norsk mat savner du mest?

Rugsprø og vossafår haha!!! Lapskaus, mammas kyllingpizza, kjøttkaker og laks savner jeg å!! 

Hva gjør du i helgene når du har fri?:)

Som regel har famlien planer, så jeg er med de. Men har også vært noen få ganger med venner. Football sesongen er jo også nå, så har vært der på fredagene. Og på søndager går vi som regel i kirka.

Hva er favoritt butikken?

Har vel i grunnen ikke en favoritt butikk, men ender alltid opp med mest fra forever 21 og victoria secret. Ellers liker jeg PacSun, Hollister, American Eagle, Sephora og Bath and Bodyworks. Disse er vel de jeg handler mest på.

Rareste du har opplevd til nå?

Har vel ikke opplevde så mye rart etter min mening. Blir vel de sinnsykt rare tingene folk finne på å si til meg til tider. Har hatt noen ganske så rare samtaler, uten å gå inn på for mye detaljer!

Beste du har opplevd til nå?

Første football game! Ingenting kan slå den stemninga der, det var utrolig gøy! 

Hvordan er amerikanske gutter i forhold til norske?

VELDIG annerledels!!! De  er mye mer frampå, og er veldig til å gi gi komplimenter. Og om de liker noen så sier de det bare rett ut! Har blandt annet blitt spurt ut på date av flere perosner her. Så for meg som ikke er så veldig vandt til gutter på den måten er det ganske morro hverfall. Eneste er at noen av de er ganske så awkward når du takker nei til date eller hva de spør om(Er ikke bare date de spør rett ut om her skjønner dere). Men de fleste later bare som ingenting og man er fortsatt venner. Ellers vil jeg si at enkelt er veldig barnselige også, og de ser jo ut som 9-10 klassinger alle sammen føler jeg. Ikke alle da selvølgelig, er jo også noen kjekkaser på skolen! 

Hvilke tv programmer ser du på tv?

Jeg ser ikke så mye på tv faktisk men når jeg ser går det mye i Criminal Minds, Duck Dynasty, Untold stories on MR, Shark tank og Americans got Talent. 

Hvordan er lærerne dine?

Lærerene mine er ufattelig snille! De bryr seg veldig mye om elevene, og de tar veldig mye hensyn til meg ettersom jeg er utvekslingelev. 

Hva spiser dere typisk til middag?

Mye steak, gryterett og green bean, mais, burgere, kylling. Og annenhver torsdag spiser vi ute ettersom det er pay day. Da pleier vi å spise på Dinos, som er en italiensk resturant.

Går du mye sammen med vertssøsteren din (hun eldste) ?

Jeg er jo med hun hver dag ettersom jeg bor med hun. Og hun har vært med meg på football kamper, men jeg har også vært uten henne med venner. 

Hvordan er vforeldrene dine på regler?

Etter min mening er de veldig strenge!! Jeg får nesten ikke lov til å gå alene noen steder uten Rachel. Og i så fall må de ha møtt de jeg er med, og vite nøyaktig hvor jeg er. At jeg fikk lov til å være med Dylan og Josh å bade for en stund siden er jo i grunnen helt utrolig! Men måtte jo diskutere litt med de å da! De er veldig overbeskyttende, og tenker alltid de verste. 

Er du og Dylan sammen??

Haha, nei det er vi ikke!

Jeg lurte på hvordan karakter-skalaen er ? Best og dårligst og hvor mange nivåer det er ? Hva må til for å få bestått ?

Den er fra A-F, hvor A er best og F er dårligst. A=90-100%, B=80-90%, C=70-80%, D=50-70%, F=50 and under. Du består vel i grunnen om du har minst en D, men du burde vel ha en C for at du skal bestå på ACT test. 

Så lurer jeg på om vf din er kristne ?

JA, de er veldig kristne!

Vet du om de er demokrater eller republikanere ?

De er så republikanere som det skal gå ann å få blitt! Spesielt vfar! Blir snakket dritt om Obama daglig i dette huset

Det jeg lurer på er om det finnes levninger av den diskrimineringen de svarte ble utsatt for finnes også i dag enkelte steder? Spesielt sør-statene? 

Dette er jeg litt usikker på faktisk! Jeg har ikke merket noe av det. Men vi har bare 1 mørk gutt på skolen og han æ ganske så poppis. Merker ikke no til det ellers. 

Spørsmål

Heisann! 

Tenkte jeg kunne sette igang en liten spørsmålsrunde. Så om dere lurer på noe, er det bare å spørre! Er jo sikkert mange som har en del spørsmål. Og er mye lettere for meg å samle det under et. Skal prøve å svare på det i løpet av helgen en gang! Regner med søndag, så spør i vei før det! :-)